Konsultant infolinii

Z litości może nazwę pominę...

Przez 5 lat pracowałem w USA jako pracownik jednego z największych na świecie producentów gier MMO, firma zaczyna się na literę B. a nazwa produktu to W... ( sry ale umowa zobowiązuje)

Nie byłem tam może super wielkim koksem, stanowisko prawie na najniższym szczeblu ( pomoc techniczna online, obsługa 2 języków), ale na płacę nie narzekałem.

Kilka miesięcy temu musiałem wrócić do Polski ze względu na bardzo trudną sytuację rodzinną. Teraz zostałem sam w mieszkaniu i nawet nie mam za co zrobić wszelkie opłaty.

Chwytałem się każdej pracy, nawet tych opartych na umowę śmieciową.

Nie chcę się chwalić, ale doświadczenie w obsłudze klienta mam, w dodatku zagranicznego ( język angielski i niemiecki).

Na wyższe stanowiska nie chcą mnie przyjąć, bo nie mam tytułu mgr przed imieniem.

W pewnym call center zaproponowali mi najniższą płacę, w dodatku jeszcze chcą aby przepracować u nich coś około tygodnia za darmo...

Mogę dać sobie rękę uciąć, że po tym tygodniu robienia za frajer mi podziękują i ponownie wystawią ogłoszenie...

Szkoda mi było na bilety wydawać, 3,60 w jedna stronę...

To w jakim kraju żyje to istna patologia.

Tak jak powiedziała pewna Pani z neta : " Niech przeklęty będzie ten kraj, niech przeklęta będzie jego władza"
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Konsultant infolinii

Wracaj, skąd przyjechałeś i nie traktuj tego jako złośliwości.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zdesperowany,niestety,gorszego kraju hipokrytów,chamów i "biednych białych śmieci"(cyt. z "Angory" pewnego skandynawskiego dziennikarza) nie ma na świecie.Tu tylko raj dla cwaniaczków,złodziei i kombinatorów,albo frajerów,którzy za marną kasę dają się wy.... i jeszcze za to dziękują:D:D:D.Niestety,w tym kraju niczego nie znajdziesz,wyjedź stąd czym prędzej,bo tu się nie da żyć,a ludzi podlejszych niż "polaczyszki" nie spotkasz nigdzie.I nie obchodzi mnie oburzony chór malców wiejskich.Adieu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakoś żyję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szukaj pracy na helpdesku informatycznym, bo na konsultanta telefonicznego w Polsce masz za wysokie kwalifikacje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...