Kontrolowali prostytucję w Gdańsku, trafią przed sąd

Opinie do artykułu: Kontrolowali prostytucję w Gdańsku, trafią przed sąd.

Prokuratura Apelacyjna w Gdańsku skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko członkom grupy przestępczej, która do niedawna kontrolowała w mieście rynek domów publicznych, tzw. "domówek".Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratury, prowadziło Centralne Biuro Śledcze. Oskarżenie dotyczy okresu od marca 2012 do stycznia 2013 roku. Co ciekawe, liderem grupy był Olgierd L., który w marcu 2012 roku... wyszedł z aresztu, gdzie przebywał jako tymczasowo aresztowany w sprawie, w której był ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

J...Ć KONFIDENTOW

Lukasz Ł. ps. Husajn i Daniel S. ps. Szrama dwóch konfidentów ktorzy dali swojego dobrego kolege.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 6

dzieci to maja fantazje

tylko dac im kredki
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

chyba ci sie wydaje

chodza np mlodzi mezowie kiedy zona jest w ciazy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

bałagan działa?

moze chodzilo ci o dom publiczny
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

BEKA HeHe

Wszyscy znają wariata i na Lechii i w pudle i na mieście jest ok kto to pisze to widocznie biega dla swiaca który po 8 miesiącach wychodzi za kg kokainy i broń he to na pewno jest ok ale na okopowej.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

OLO LOLO
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

IDIOCI

Damian siedział z kotem i goralami do spraw i ani słowa nie zeznał a u wasyla w sprawie dostał największy wyrok przesiedzial 5 to porządny chłopak chciałbym by wszyscy tacy byli eleganccy a te policjanty baksy po 4 miesiącach siedzenia szlochal jak dziewuszka ze 40 kg ze stresu schudł he beka
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Artykuł

Przecież ewidentnie w tym artykule jest napisane ze Daniel S. sie rozprul ,skad niby tyle szczegółów i to że Olgierd otrzymywał za coś pieniadze w areszcie
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

a jak sie miewa

przydupas kurdupel witalija czyli koksik z przerobki ?
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

pagony se popraw
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Obawiając się jednak o swoje bezpieczeństwo, zabrał ze sobą maczetę."

przecież każdy tak robi
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jakim frajerem trzeba być by płacić za coś co można mieć za darmo?

Z partnerką trzeba rozmawiać o seksie, 'wychować' sobie ją tak by każdej nocy w łóżku byłą inną kobietą.
Katolicki kraj popełnia ten błąd, że wstydzą się żonę poprosić o coś co dzivvka zrobi bez wahania.
Moja się dla mnie przebiera w pończochy, ja w zamian np popatrze jak sika, albo wezme ją w sklepie w przymierzalni, robie dla niej rzeczy które mnie niespecjalnie kręcą, a ona robi to samo dla mnie.
I nie muszę się bać, że sobie na boku znajdzie innego który coś zrobi czego ja nie chce, tak samo do głowy by mi nie przyszło pójście do burdelu.
Większość tego narodu to zacofani i zakompleksieni ludzie, rozmawiajcie z partnerami o seksie i próbujcie nowych rzeczy, to nie będziecie musieli płacić za coś co jest 100 razy przyjemniejsze z kimś bliskim, niż szmatą która robi to wyłącznie dla kasy.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 24

przeciez mozesz legalnie zalozyc taki biznes w innym kraju ue

i nikt ci nie zabrania a ty umiesz tylko narzekac ze pracy nie ma.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

To olgierd zgłosił jakieś brednie na policje są na mieście papiery na tą szumowine policyjną
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 14

Z Tego co wiadomo..

.. To ten caly daniel s. poszedl na swiadka koronnnego ( 60) takze jest potrzebny policji bo informuje i wymysla historie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3