Kontrolowali prostytucję w Gdańsku, trafią przed sąd

Opinie do artykułu: Kontrolowali prostytucję w Gdańsku, trafią przed sąd.

Prokuratura Apelacyjna w Gdańsku skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko członkom grupy przestępczej, która do niedawna kontrolowała w mieście rynek domów publicznych, tzw. "domówek".Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratury, prowadziło Centralne Biuro Śledcze. Oskarżenie dotyczy okresu od marca 2012 do stycznia 2013 roku. Co ciekawe, liderem grupy był Olgierd L., który w marcu 2012 roku... wyszedł z aresztu, gdzie przebywał jako tymczasowo aresztowany w sprawie, w której był ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

co ty myślisz że nikt się nie domyśla co robisz w domu miej jaja do końca dałeś olka to się nie bój i nie pisz na ludzi bzdur żeby się wybielić
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

DO SZRAMY DANIELA

przestan wszyskim ubliżac pod zmienionymi nickami wszyscy wiedzą że to ty chory jasteś na głowę do reszty
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

wózek

na wózek wziął TĄ 5ZM4TE- CHARAKTERNIE
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

BAXS

to stara konfitura tlusty wieprz dostaje wyplate od CBS ZA WYSTAWIANIE CHLOPAKOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Skoro

szrama sam tak zeznal to co ten sie tez otworzyl proste
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

PRAWDA O OLGIERDZIE

ta rura dala szrame ze chcial go zabic Są juz papiery Zeznaje jak ta lala Pajac a nie gangster
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

mafia burdelowa

A ten Olgierd to król prostytutek w gdańsku to faktycznie gangster Albo raczej Alfons bo to tak się nazywa gangsterzy robią napady a nie haraczuja małolat.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

olus pitolus

Olgierd nie chodzi na łaźnię tylko trzaska się w biedronie pod cela bo jest chudy jak szmata i ma małego pitola a na kurkowej ukrywa się na P/Z bo na centralu mu pocisna !! Olus do wora haha
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

jurkiem konfidentkiem?

ooooo to gruuubo ;)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja wtym nie robie. Podaje tylko kopyto tym wszystkim pieknym ksiezniczkom - ale "Szef" przy ul Focha widzialem tylko twoja stara i rosjanki z hiv'em jeleniu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Fotograf

A kto to ten maki? ten z pruszcza co fotografuje męskie ptaki??
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

a jak masz żal to idż na policję a sie tu nie żal
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

siedziałem z nim

siedziałem z Olgierdem niedawno i niezłych miał kolegów. mówił że szrama i kura są bi i że ma zdjęcia coś jeszcze o świdrze mówił ale nie pamiętam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Kojot ciebię oszukała cała stara ekipa olka więc nie kłam świder szrama eki
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

kolega

To fakt że olgierd jest dwulicowy wywalal mnie na siano , a chciałem pomoc szmacie
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

prawda o olgierdzie

Olgierd taki kolega a szlachcikowi babe na farmazonie wyciagnol i udawał kolegę dalej... pitka i witka też już dawno wykolegowal frajer to jest prawda i fakt a każdy mu pomagał jak siedział jelop na przerupce
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

tupac shakur

widzę wasze kłótnie i was ukaram
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Szrama gitowiec

husajn przynajmniej siedzi cicho i zna swoje miejsce a szrama dostał lanie wsadził trzech ludzi do puchy i próbuje udawać sztywniaka a całe miasto wie dobrze jak było na prawdę haha nie wybielaj się konfituro
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3