Korespondencyjne wybory prezydenckie

Opinie do artykułu: Korespondencyjne wybory prezydenckie.
Artykuł na temat: Koronawirus - działania państwa, samorządów i służb

Wybory prezydenckie odbędą się w maju i będą przeprowadzane wyłącznie w drodze głosowania korespondencyjnego. Taką decyzję, mimo wielu głosów sprzeciwu, podjął w poniedziałek, późnym wieczorem, Sejm. Rząd otworzył też furtkę do przesunięcia terminu wyborów o tydzień, czyli z 10 na 17 maja. Wcześniej do dymisji ze stanowiska wicepremiera i ministra nauki podał się Jarosław Gowin, bo odrzucono jego propozycję ws. przełożenia terminu wyborów o dwa lata.

Ustawa w sprawie ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeszcze szczekają ?

To znaczy kwiczą.... Miód na moje uszy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na takich ludzi płace podatki

Na takich ludzi płace podatki- szkoda na was nawet złotówki, trzeba wziąć udział w wyborach, żeby nie było drugiej tury, pierwsza tura i szlus.Zacznijcie pracować, liczyć pienięze i płacić podatki.
Ja płace i tak uważam, że trzeba zagłosować, bo to wyjdzie taniej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Myślę podobnie. I myślę również że tak myśli strona piece z Dudo super niech nie głosują to wtedy wszyscy będą głosować pozostali na nas czyli na pis.

Bo pomaga

3 miesiące bez opłaty ZUSu dla małych firm, chociażby

Dziękuję A.Dudzie

bardzo szanuje A.Dudę za to, że w tak trudnej sytuacji prowadzi naród, szczęśliwie nie ma ataków paniki ani wandalizmu jak to już jest w innych krajach....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zandberg, ale on nie startuje

Coś się peo trollowi pomieszało
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie wezmę udziału w wyborach, po raz pierwszy! Nie mam zamiaru zanosić ani wrzucać gdziekolwiek tzw pakietu wyborczego, nikt mnie do tego nie zmusi! Ciekawy jestem, jak ten problem rozwiąże mały człowieczek z Żoliborza? Niby wykształcony, a nie zna żadnego języka obcego a Internet jest dla niego wielką tajemnicą!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jeżeli dojdzie do wyborów w maju to myśle, że ludzie wyjda na ulice po tej kwarantannie i wywiozą pisowcow na taczkach. Tak podejrzewam.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

To nie wyzywanie

Faktycznie opozycja od wielu lat kwiczy i skowycze, to już niesmaczne się zrobiło
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

więcej patriotyzmu

posty - pełne emocji, a może nieco więcej patriotyzmu i dumy narodowej?
co to za ujadanie, wycie, atakowanie, język nienawiści
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

byle wygrać a potem

to i koniec świata a co tam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

pis na księżyc!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Chyba IV Rzeszę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie karmić pijanego trolla
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Leki do domu dostarczam gratis. Potrzebny tylko kod recepty i adres zamawiającego. Płatność kartą i gotówką.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy listonosz będzie doręczał karty wyborcze do rąk własnych za pokwitowaniem, czy będzie wrzucał do skrzynki? Jeśli to drugie, to będzie show nie wybory.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wynik głosowania

Na tę chwilę sonda w art. pokazuje 68% że nie pójdzie. Wytłumaczcie mi coś asy logicznego myślenia. Jeżeli nie podoba się wam obecna władza i ich rządzenie i uważacie że należy wyrzucić ich na zbity pysk, to gdzie tu logika? Nie podoba mi się obecna władza, więc nie pójdę na wybory żeby ich nie zmienić przy korycie??
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Są dwa wyjścia

Glos nieważny w większości, gdy będzie poniżej 25 procent.
Druga to głos na totalne zaprzeczenie Pisu i Dudy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5