Korespondencyjne wybory prezydenckie

Opinie do artykułu: Korespondencyjne wybory prezydenckie.
Artykuł na temat: Koronawirus - działania państwa, samorządów i służb

Wybory prezydenckie odbędą się w maju i będą przeprowadzane wyłącznie w drodze głosowania korespondencyjnego. Taką decyzję, mimo wielu głosów sprzeciwu, podjął w poniedziałek, późnym wieczorem, Sejm. Rząd otworzył też furtkę do przesunięcia terminu wyborów o tydzień, czyli z 10 na 17 maja. Wcześniej do dymisji ze stanowiska wicepremiera i ministra nauki podał się Jarosław Gowin, bo odrzucono jego propozycję ws. przełożenia terminu wyborów o dwa lata.

Ustawa w sprawie ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Kto niszczy, uszkadza, ukrywa, przerabia, podrabia lub kradnie kartę do głosowania, podlega karze pozbawienia wolności do lat trzech."
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

10 maja zagramy Dudzie na dudach

marsza żałobnego
do wiedzenia śmieszny kolego...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Wybory nie są obowiązkowe, tak samo jak wybieranie listów ze skrzynek pocztowych! Mało tego, narażanie zdrowia i życia ludzkiego podchodzi pod kodeks karny. O łamaniu Konstytucji nie wspomnę. Tym straszeniem PiS może nas pocałować w d....ę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

to spier do Włoch, Hiszpanii, Niemiec, albo GB jak tu nie pasuje.

Pajac jesteś.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

najpierw 2.000.000.000.00zł na TVP teraz gruba kasa na organizacje wyborów a służba zdrowia leży i kwiczy. Obywatele beda pamiętac.

#nieidenawybory
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

okres ci się wstrzymał

ja też to przeszłam
i głupoty gadałam
teraz euro pobieram

Wybory korespondencyjne to nie wybory.

Abstrahując od Kidaw i innych mrzonek. Koniec kropka.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

ustalony, ustalony ale przez opozycję.

wystawiając Kidawę to był walkower :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy wy nie widzicie,ze oni wybory mają...

JUŻ wygrane? (Czyt.wynik ustawiony)
Dlatego tak koniecznie chcą wyborów teraz.By postawić kropkę nad "i" . Nie ważne,ze piszecie " ja nie idę ja nie głosuje" . Oni śmieją nam się prosto w twarz bezczelnie, bo wiedzą jak będzie.
Ps.i kto minusuje? Ktoś kto łudzi się,ze będzie sprawiedliwie. Otóż NIE! Nie będzie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Daj spokój

Wieśniak po podstawówce wyzywa innych od półinteligentów. Kto inny normalny akceptowałby taką żenadę
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jestes durnym prowakoterem/prowakotorka

przez takich tępych ludzi jak ty mamy co mamy.....a mamy syf
w dobie tragedii i klęski żywiołowej, kiedy ludzie traca dorobki życia , prace... Ty cieszysz sie z nieodpowiedzialnych rządów???i do tego wycierasz sobie gębę konstytucja zresztą...dyskusja może byc z kimś, kto myśli a nie widzi koniec swojego "dzioba"
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Kwik lemingow

Z jednej strony kwiczycie, że nie możecie iść do lasu, bo zły PiS zakazał, czyli rozumiem, że uważacie że jest bezpiecznie. Z drugiej strony twierdzicie, że wybory korespondencyjne nie mogą się odbyć, bo jest epidemia i stan klęski żywiołowej. Gdzie tu jest logika? Kidawa nie ma szans w jakiejkolwiek formie demokratycznych wyborów, wiecie o tym i kombinujecie jak koń pod górę.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 15

Te wybory o ile pajace z PiS będą forsować i tak będą sfałszowane, więc po prostu zostaw je w skrzynce a Sasin już postawi krzyżyk gdzie trzeba. Je.... ał ich pies.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Skutki były gorsze?

Epidemia 2009/2010 ? Skąd ty się wzięłaś trollu ? Skutki to dopiero będą za miesiąc.
Rząd co nie dba o zdrowie obywateli za kasę wyborów 1,1 miliarda można zaopatrzyć naród w maseczki, żele antybakteryjne, rękawiczki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

jedyne co pisiory potrafią to wyzywać

że opozycja kwiczy lub skowycze itd. itp.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

d**ile, nie mam obowiązku zaglądania do skrzynek pocztowych!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

rozlicz swoich za pseudobanki i getback!

rozlicz swoich za pseudobanki i getback! tam jest umoczone 4 miliardy zł nie jakieś drobne 600 milionów!

Rząd co ma jaja?

Kosztem obywateli i zdrowiem listonoszy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dzięki Bogu !

Dobrze, że mamy prawdziwy Rząd, który działa a nie każe nam cieszyć się wiosną - jak POprzednicy w czasie epidemii 2009/2010, gdzie skutki były o dużo gorsze.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 7