Korespondencyjne wybory prezydenckie

Opinie do artykułu: Korespondencyjne wybory prezydenckie.
Artykuł na temat: Koronawirus - działania państwa, samorządów i służb

Wybory prezydenckie odbędą się w maju i będą przeprowadzane wyłącznie w drodze głosowania korespondencyjnego. Taką decyzję, mimo wielu głosów sprzeciwu, podjął w poniedziałek, późnym wieczorem, Sejm. Rząd otworzył też furtkę do przesunięcia terminu wyborów o tydzień, czyli z 10 na 17 maja. Wcześniej do dymisji ze stanowiska wicepremiera i ministra nauki podał się Jarosław Gowin, bo odrzucono jego propozycję ws. przełożenia terminu wyborów o dwa lata.

Ustawa w sprawie ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Większość wyborców chciało , zobaczymy jaka będzie frekwencja . No tak ale wszelkie dane będą podawać pracownicy zmilitaryzowanej Poczty Polskiej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wiadomo już, że wybory już są ustawione

Kontrolą i liczeniem głosów zajmą się nie komisje wyborcze, tylko ludzie z ministerstw, więc wiadomo, kto będzie liczył głosy. Dziękować tym ludziom, którzy się sprzedali za 500+ i tzw. 13 emerytury
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 8

Bo Szwajcarzy to cienkie Bolki , my to zrobimy w 48 godzin:-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wydawaj opinii za mnie

Dlaczego wydajesz opinię za mnie ,że Gdańsk mòwi stanowcze nie . Wyobraź sobie,o ile potrafisz w co wątpię, że też jestem Gdańszczaninem i popieram korespondencyjny system głosowania . I mòwię stanowcze tak!
Gdańsk to nie Ty ale setki tysięcy ludzi !

szopinię
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Wybory

Poprzez sfałszowane wybory wybiorą sobie kaczego sekretarza i dalej będą szkodzić Krajowi.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ja też ich nie tknę , od koronowirusa można lepiej albo gorzej się zabezpieczyć ale te wybory są skażone czymś przed czym nie umiem się zabezpieczyć , skażone są nienawiścią a każde wybory powinny być świętem demokracji .Powinien je wygrać wg określonych zasad najlepszy w równej rywalizacji na programy.Swoją drogą dziwie się temu którego się próbuje przepchnąć na to stanowisko , przecież on będzie przez następne 5 lat spojrzeć ludziom w oczy że zgodził się na wystawienie swojej kandydatury i uczestniczyć w takiej farsie .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

??

czy PIS to tylko 500+ ?
Własnie to jest to wąskie myślenie takich jak Ty. Klapki na oczach, jest kasa to głosuję.
Nie ważne na kogo chce się zagłosować... to co się dzieje to skandal. Równie dobrze mogę Ciebie potraktować równie stereotypowo i wyzwać od tzw. Karyn i Seb którzy zrobili sobie dziecko żeby mieć 500 zł a nie o to tutaj chodzi żeby się wyzywać ale walczyć o wolność.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prawdziwa demokracja zwycięża, większość obywateli życzyło sobie takich wyborów. A lewactwu nigdy nic nie pasuje. Daj im worek złota to powiedzą że chcą srebra, daj im chleba, to powiedzą czemu nie bułki. Oto cała ta szemrana opozycją. Wszystko źle, wszystko niedobrze. Myślę że pan Duda wygra w pierwszej tuże wyborów bo nie ma żadnego powarznego przeciwnika, tylko marionetki.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 17

Skąd te rewelacje ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kwaśniewski powinien być marszałkiem Polski
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

takie wybory ma Szwajcaria, przygotowywali się do nich 2 lata

wyprodukowali specjalne koperty oznakowane kodem kreskowym aby nie było możliwości manipulacji
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czemu brakuje lekarzy, personelu medycznego, wykwalifikowanych pracowników? Ano dlatego że za świetlistch czasów rządów PO-PSL powyjeżdżali za chlebem, bo u nas wszystko zlikwidowali, posprzedawali i nic się nie opłacało. Zanim coś napiszesz trollu to POmyśl.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kaczor spieszy się do wyborów, bo wie, że po epidemii kraj będzie w ruinie i już nic nie wygra.

A tak zagwarantuje sobie jeszcze ponad trzy lata spokoju
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9

pis

spokojnie jak nie jutro to za rok rozliczymy z przekrętów, tych na Lotosie też, papiery zbieramy i przekażemy w odpowiednim czasie komu trzeba
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

w remika
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0