Korespondencyjne wybory prezydenckie

Opinie do artykułu: Korespondencyjne wybory prezydenckie.
Artykuł na temat: Koronawirus - działania państwa, samorządów i służb

Wybory prezydenckie odbędą się w maju i będą przeprowadzane wyłącznie w drodze głosowania korespondencyjnego. Taką decyzję, mimo wielu głosów sprzeciwu, podjął w poniedziałek, późnym wieczorem, Sejm. Rząd otworzył też furtkę do przesunięcia terminu wyborów o tydzień, czyli z 10 na 17 maja. Wcześniej do dymisji ze stanowiska wicepremiera i ministra nauki podał się Jarosław Gowin, bo odrzucono jego propozycję ws. przełożenia terminu wyborów o dwa lata.

Ustawa w sprawie ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

to stosuj się do wszystkich przepisów konstytucji a n ie jednego wybiórczego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kim on będzie to ja tobie na tych forach nie powiem bo to co ja o nim sądzę opiera się o kk ja się zastanawiam czy on się sam goli .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

wybory

wolę dziadka ubeka niż dziadka pisowca
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zobaczymy.

Narodek jaki jest taki jest, ale jest uparty i przekorny.
Na pewno będzie inaczej, niż zwykle. Żyjemy w ciekawych czasach.

Wierzył bym w głosowanie internetowe. Ewentualnie w internetowo-pocztowe (dla wykluczonego cyfrowo marginesu, mniejszości). Ale nie wierzę w głosowanie tylko-pocztowe.

Założę się, że to technicznie nie wyjdzie. Ostatnia taka duża operacja, jaka tu wyszła, to był łabędzi śpiew PRL, wprowadzeńie stanu wojennego. A teraz mamy kraj z tektury, tarczę z kartonu, prawo sowy i przyjaciół itd. Nie może nie być kompromitacji.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ola

To proszę wytłumacz mi takie hasła: po trupach do celu; moc spojrzeć rano w lustro, odwaga cywilna; odpowiedzialność
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam nadzieje, ze akcja z glosowaniem korespondencyjnym sie uda

I na stale zagosci u nas
Nie widze zadnego problemu w przeprowadzeniu takich wyborow, jesli ktos nie zaglosuje, to zrobi to celowo
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ja swój pakiet wystawię na allegro , kto mi zabroni?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

Kidawa musi wygrać
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13

Ludzie o co wam chodzi , za pół roku będą szukać chętnych do rządzenia jak zobaczą co znaczy wdzięczność suwerena w kraju po pół roku kryzysu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie, nie wychodzę . Zrobiłem zapasy już wcześniej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Takich lubimy, widze ze jest tu was wiecej, o to chodzi byscie nie glosowali :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

To ciekawe co piszesz , dasz im zawsze swój głos pomimo ze coś wyprawiają z twoją wolnością . Główny baca ma się dobrze a owieczki posłuszne i wierne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

chyba wyczytałeś to na pasku pissowski lemingu, łżesz jak Matołusz
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 8

A to poczytaj dobrze jakie dano pp uprawnienia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

wybory

kupię każdą ilość pakietów wyborczych :-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Przez ostatnie 5 lat nie mieliśmy prezydenta to i następne możemy go nie mieć . Biedni listonosze nadźwigają się i naszukają odbiorców a ja ich do domu nie wpuszczę .
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 9

Wirus jest niczym w porównaniu z plagą w postaci kaczyńskiego. Pokolenie na naprawienie prawa, dwa na przywrócenie zaufania. Jesteśmy Turkmenistanem Rueopy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10