Korespondencyjne wybory prezydenckie

Opinie do artykułu: Korespondencyjne wybory prezydenckie.
Artykuł na temat: Koronawirus - działania państwa, samorządów i służb

Wybory prezydenckie odbędą się w maju i będą przeprowadzane wyłącznie w drodze głosowania korespondencyjnego. Taką decyzję, mimo wielu głosów sprzeciwu, podjął w poniedziałek, późnym wieczorem, Sejm. Rząd otworzył też furtkę do przesunięcia terminu wyborów o tydzień, czyli z 10 na 17 maja. Wcześniej do dymisji ze stanowiska wicepremiera i ministra nauki podał się Jarosław Gowin, bo odrzucono jego propozycję ws. przełożenia terminu wyborów o dwa lata.

Ustawa w sprawie ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

To już wiem dlaczego prognozowany szczyt zachorowań przenieśli na maj/czerwiec. Ale spokojnie, ludzie ich dojadą... wystarczy że teraz trochę bieda przyciśnie.
Wiele razy myślałem że polityka w Polsce sięgnęła dna, wiele razy byłem tego pewny ...ale okazuje się że jest jeszcze sporo do zrobienia. Czekam na czołgi i strzelanie do ludzi.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 12

Dadzą radę , zdrajca przetrzyma do 08 05 nic nie robiąc terrorysta

Duda podpisze 09 05 i wybory 17 mają się odbędą . Nic zdrajcy niemieccy nie wskoracie
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 34

Ale gdzie iść dzbanie

Korespondencyjnie , nie zrozumiałeś ?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Konstytucja , demokracja

Brawo PiS
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 47

Rękawiczki i maska.

Kiedy jesteś już spóźniony na zebranie w sejmie a robisz jako chirurg na drugi etat.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zmieńcie pracę, weźcie kredyt,

Kto to powiedział?
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 3

Co Wy macie z tym PO i tym PiS

Kuźwa jest ciut więcej kandydatów, niż z PO PiS
Ja siedzę od 2 miesięcy poza moim zameldowaniem i tu psikus ja chcę ta kartę tylko skąd?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wybory anonimowe = papierowe + urny

NIE MA innej technologii, która gwarantuje anonimowość. Nie róbcie krzywdy następnym pokoleniom.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7

Pz

Nie idźmy na wybory cały czas łamią konstytucję nie liczą się z ludźmi te wybory to farsa wygramy z pandemia to jest najwazniejsze
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9

Pajace to były w tvp pis szkoła. Tak samo

pewnie jesteś wyedukowany jak te nauczycielki z TVP.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Masło maślane

"a te niszczycielskie liberalno komusze pełowskie śmieszne stworki" masło maślane ... zdecyduj się czy się cieszysz czy nie najpierw brawo pis a zaraz piszesz ze jednak przegrali
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Serio....20% bezrobocie, ludzie młodzi na gwałt opuszczali kraj

Polityka wstydu, gimnazja, 6 latki w szkole, VAT wypitalany miliardami. Itd.... Na szczęście ludzie mają pamięć dłuższą niż 5 lat
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 13

w bawarii nie bylo problemow znanych tylko tobie, ciekawe?

w uk glosuja tak od 20lat. powiedz tej kobicie z urzedu rzeby szykowala rydwan pocztowy
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 16

No co za d**il za dużo tvpizd oglądasz. Najpierw zaczerpnij chociaż minimum wiedzy w temacie ( nie mam na myśli TVN ), a nie powtarzaj co usłyszałeś w sprzedanej rządowi telewizji. Może nie zauważyłeś że wszyscy rzetelni dziennikarze albo odeszli albo zostali zwolnieni ?
Jaki świat byłby piękny jakby zamiast koronawirusa zabijała głupota. Nie musiałbym się zniżać do odpisywania na komentarze pseudoekspertów od wszystkiego.
Edit :
Spróbuj używać własnego mózgu to naprawdę nie boli i nic nie kosztuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

w bawarii nie bylo problemow znanych tylko tobie, ciekawe?

powiec jednej babie ze za miesiac bedzie potrzebny rydwan pocztowy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tylko zwróć uwagę, że w innych krajach są to dwie osobne koperty w różnych kolorach. Wrzucane osobno, a nie pakowane jedna w drugą, jak przewiduje PiS.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

w bawarii nie bylo problemow znanych tylko tobie

ciekawe prawda?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10