Korespondencyjne wybory prezydenckie

Opinie do artykułu: Korespondencyjne wybory prezydenckie.
Artykuł na temat: Koronawirus - działania państwa, samorządów i służb

Wybory prezydenckie odbędą się w maju i będą przeprowadzane wyłącznie w drodze głosowania korespondencyjnego. Taką decyzję, mimo wielu głosów sprzeciwu, podjął w poniedziałek, późnym wieczorem, Sejm. Rząd otworzył też furtkę do przesunięcia terminu wyborów o tydzień, czyli z 10 na 17 maja. Wcześniej do dymisji ze stanowiska wicepremiera i ministra nauki podał się Jarosław Gowin, bo odrzucono jego propozycję ws. przełożenia terminu wyborów o dwa lata.

Ustawa w sprawie ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sorki, kodowcy ale nie dość że wasza oferta była nieciekawa, to jeszcze nie umiecie przegrywać.

Dlatego liczba waszych wyborców spada. Zasady to zasady. Kto wygrywa wybory ten rządzi. Kto przegrywa ten wącha pewną część męskiego ciała. To wy już 4 lata próbujecie zmieniać zasady w trakcie gry.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 19

Duda to dopiero teraz się sprawdził. Wtedy był nikim. Teraz jest kimś.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 11

To się nazywa filtr węglowy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ciekawe ilu z tych rodziców Z małych miast zacznie wyręczać swoje dzieci w głosowaniu, aby pomóc swojemu kandydatowi..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Andrzej Duda - twój prezydent
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 16

To ukrywanie to akurat chyba trudne by było do udowodnienia. Ale kto wie, kto wie...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tere fere, malowany Cypisek

Wprowadzam stan wyjątkowy !

Tylko partia Jarosława Kaczyńskiego!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ślubuję uroczyście...- służyć wiernie Ojczyźnie, Partii i Władzy Ludowej oraz strzec ustalonego przez prawo ładu, porządku i bezpieczeństwa publicznego - zwalczać wrogów bez względu na miejsce ich działania, występujących przeciwko ustrojowi socjalistycznemu i interesom Polskiej Rzeczypospolitej Ludowej oraz przeciwko innym państwom socjalistycznym
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8

Nie chcę nawet tej karty dotykać, odbierać! Mam choroby współistniejące i nie będę się narażać na koronę. Nie po to prawie miesiąc siedzę w domu i izoluję się od ludzi, żeby ryzykować odbiorem jakiejś karty i koniecznością wrzucenia jej do urny.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Sądzisz, że wszyscy przeciwnicy takich wyborów to zwolennicy Kidawy? Byłabym zaskoczona ich liczbą, gdyby tak rzeczywiście było... Lekko licząc, 80 procent :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Myślę że pan Stanisław Tymiński z teczką miałby szansę zdeklasować oponentów.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

dziwne

jak wyjść do lasu to mogę, jak do sklepu to też na wybory to strach; idźmy wszyscy i udowodnijmy , że harcerzyk nie będzie miał dalej robienia szopki
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9