Korespondencyjne wybory prezydenckie

Opinie do artykułu: Korespondencyjne wybory prezydenckie.
Artykuł na temat: Koronawirus - działania państwa, samorządów i służb

Wybory prezydenckie odbędą się w maju i będą przeprowadzane wyłącznie w drodze głosowania korespondencyjnego. Taką decyzję, mimo wielu głosów sprzeciwu, podjął w poniedziałek, późnym wieczorem, Sejm. Rząd otworzył też furtkę do przesunięcia terminu wyborów o tydzień, czyli z 10 na 17 maja. Wcześniej do dymisji ze stanowiska wicepremiera i ministra nauki podał się Jarosław Gowin, bo odrzucono jego propozycję ws. przełożenia terminu wyborów o dwa lata.

Ustawa w sprawie ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Taki zaścianek

Szwajcaria - głosowanie korespondencyjne, Bawaria - głosowanie korespondencyjne,
Korea Południowa - głosowanie w bezpiecznym trybie. To wszystko można znaleźć i poczytać. Gdy w naszym zaścianku chcą skorzystać z tych samych opcji co w krajach lepiej od Polski rozwiniętych, to znajduje się grupka ludzi z Pcimcia Dolnego, która chce przekładać wybory. #włącz_myślenie
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 59

Urzednikow bezrobocie nie dotknie. Ba, nawet ich przybędzie

Wiec kto by sie tam przejmowal
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Listonosze się boją... Wojsko będzie nosić
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3

Stan kleski oznacza doplaty do marketów zachodnich wiec dlaczego opozycja niechce sie zgodzic na zmiane kontytucji by przesunąc

Jestem za przesunięciem wyborów!! A chmiel niech się nie kompromituje .Poczta wykona swoje zadanie a jak będzie trzeba to zatrudnia dodatkowo ludzi czy zapłacą innym firmom., Czy same nawet urzędasy gdańska z chęcią będą roznosić za kasę .
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 26

Żadnych popisów

Na Bosaka!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 25

Miód na moje serce

kwik totalnej
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 37

to poczytaj sobie co mówl PIS pare lat temu

i dlatego przeciez ograniczył do minimum głosowanie korespondencyjne
popieram tę opinię 53 nie zgadzam się z tą opinią 1

O co tyle krzyku

W Ameryce, Szwajcarii wybory są traktowane nie tylko jako obowiązek, ale przede wszystkim jako przywilej w demokratycznym współrządzeniu krajem. U nas blisko 40% ma to gdzieś. Teraz wielkie larum, że wybory korespondencyjne, a jak były normalne to mieli to w d....
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 37

Rozumiem że będzie zmieniał rękawiczki przed każdym mieszkaniem
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Oj

Mam dobry chumor.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zgodnie z konstytucją

Można wprowadzić stan klęski żywiołowej i wybory za pół roku, pasuje?
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 8

Masz ją od 5 lat
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Szukam drukarni ktora powieli mi kilka tysiecy kart w ciagu kilku godzin.

I to jest rozwiazanie !
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 11

Ale do skrzynki, czy polecony z potwierdzeniem odbioru? Jeśli to ostatnie, to skąd mam wiedzieć, czy listonosz

nie roznosi choroby (z całym szacunkiem dla listonoszy). I co dalej, na pocztę w kolejkę i odesłać poleconym? Kto za niego zapłaci? Beznadziejne...
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 12

Takich ludzi nam trzeba

Brawo dających przykład. Poświęcających swoje zdrowie w tak szlachetnym celu. Wspaniay przykład który daje wiarę ze nie wszystko przepadło. Brawo Jeszcze raz brawo aż mi się łezka w oku, zakręciła. Wzorowa postawa. O matko.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

Problem polega na tym, że już jest "nowy narybek" - przykładem jest choćby młody Płażyński. Więc nie zakładaj, że ograniczenia wiekowe sprawią cud.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Głosuj na Bosaka!

dziękuję, wolę w butach.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Uważaj bo nie nie covid -19 cię dopadł, to zwykły świr
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1