Korespondencyjne wybory prezydenckie

Opinie do artykułu: Korespondencyjne wybory prezydenckie.
Artykuł na temat: Koronawirus - działania państwa, samorządów i służb

Wybory prezydenckie odbędą się w maju i będą przeprowadzane wyłącznie w drodze głosowania korespondencyjnego. Taką decyzję, mimo wielu głosów sprzeciwu, podjął w poniedziałek, późnym wieczorem, Sejm. Rząd otworzył też furtkę do przesunięcia terminu wyborów o tydzień, czyli z 10 na 17 maja. Wcześniej do dymisji ze stanowiska wicepremiera i ministra nauki podał się Jarosław Gowin, bo odrzucono jego propozycję ws. przełożenia terminu wyborów o dwa lata.

Ustawa w sprawie ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Spadek poparcia szczucie celebrytami

Sprzedanie szpitali ofe 51% emerytura 67 . Tego chcecie ? Rostowskiego Kopacz arlukowicza gesdorf grodzkiego ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

To dopiero będzie przekręt

Dorzucą PiSowcy kart wyborczych ile się zmieści w pseudournie! I o to im chodzi.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Raczej

odkupił od israele ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

uderz w stół a nożyce się odezwą.

serio wydaje wam się, że ludzie tego nie widzą? jesteście rezolutni jak wasza Kidawa :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dokładnie

Tusk zaczął hak poparcie dla dzidy spadło i tak cisnęli . Gdzieś maja chorych -byle pół roku poczekać aż Pansywo osłabnie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie uczestniczę w czymś nielegalnym! To podlega karze i dlatego PiS zapłaci wysoką cenę, kwestia czasu!

Trolle pisowskie w akcji!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jesteś zero jak reszta z Zjednoczonej prawicy.
Konstytucja gwarantuje mi swobody obywatelskie. Tajność wyborów. A teraz ZP każe mi siedzieć w domu - czy to nie jest ograniczenie moich swobód obywatelskich? i Każe mi iść na wybory pod karą 3 lat.Konstytucja daje mi prawo uczestniczenia w wyborach a nie nakazuje pod kara więzienia głosowania. Kto mi zapewni że mój pakiet do mnie dotarł? Kto zapewni że mój głos będzie zaliczony w głosowaniu? Kto mi zapewni że mój pakiet nie zaginie po drodze?
I kto zapewni że to sa tajne wybory jak każą wypełnić oświadczenie? Ksiądz też powie że nie wie ile daja parafianie w kopercie po kolędzie, ale zawsze ja wkłada przy twoim nazwisku.
Tak i tu kto mi zagwarantuje że mnie nie zwolnia z pracy bo zagłosowałem inaczej jak linia partyjna PiS.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jesli do zrozumienia konstutucji potrzeba czegos wiecej niz umiejetnosci pisania to mozna ja sobie odpuscic. Niepotrzebne nam kolejne przepisy do ktorych tlumaczenia potrzeba armii rowniejszych.

Kaszub możesz mu nawet loda postawić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jesteś większym i**otą niż myślałem. Sondaże nawet w TVPIS pokazywały chęć uczestnictwa w wyborach 20 %. Ale fanatycy pisowscy tak mają. Nezhsz do grupy ludzi o których mówił swojego czasu Kurski.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Skoro

przeforsował ,to już do niczego nie jesteśmy Potrzebni

Do sklepu musze isc, bo nie przezyje bez jedzenia. Bez wyborow przezyje. Tak trudno to zrozumiec?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

trojmiasto zaatakowanie przez spamerów,

kreowanie wirtualnej rzeczywistości i prania łbów trwa w najlepsze :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0