Korzystam chętnie

Nie mogę zgodzić się z opinią moich poprzedniczek. Jest wiosna i we wszystkich klubach jest ciasno, kameralnie pewnie mozemy sobie pojechać do good lucka za 3 razy tyle co w Marlecie. Chodziłam i w listopadzie i w grudniu i nie było problemu. Ktoś kto myśli że przyjdzie w miesiąc dwa, będzie miał dużo miejsca na ćwiczenia - to sie niestety myli. Jak mi nie pasuje duża liczba osób, to chodzę na zajęcia ranne. Poza tym wprowadzili na zajęcia dodatkowe godziny. Więc nie róbmy takiego problemu, a poza tym jest wolność wyboru. Pozdrawiam Kasię instruktorkę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Korzystam chętnie

Ok, masz rację, każdy ma prawo wyboru godziny zajęc itp. Powiedz mi tylko co zrobić jeżeli rano nie ma się możliwości żeby przyjść na zajęcia, bo jest się w pracy? Zostaje tylko wieczór. Zgodzę się, że na wiosnę zawsze jest ruch zwiększony, ale sprzedawanie karnetów na potęgę nie jest zachęcającym sposobem do kontunuacji karnetu. Takie mam zdanie na ten temat..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: do Madzi

nikt nie robi problemu, tylko wyraża swoje niezadowolenie, jednym się podoba a innym nie, nikt Ci nie każe się zgadzać ze zdaniem poprzedniczek, a tymbardziej przekonywać, że się myli.To jest forum i każdy ma prawo do wypowiedzi. Swoim komentarzem potwierdzasz, że jednak poprzedniczki piszą prawdę, z taką tylko różnicą, że Tobie taka sytuacja nie przeszkadza. Co do wolności wyboru, to jak najbardziej masz rację, ja już zmieniłam klub i wcale nie jest tak ciasno, tylko trochę drożej. Czasami trzeba więcej zapłacić i być zadowolonym. Ja nie żałuję.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1