Kosmika TV Wróżbita Maciej i inni...

Witam wszystkich,

Ostatnio lubię oglądać Kosmikę TV, wróżbitę Macieja i innych, nawet próbowałam zadzwonić, próbowałam kilka razy, dzień później znów kilka razy i w żaden sposób nie mogę się dodzwonić. Jak to jest, że ludzie którzy się tam dodzwaniają mówią że udaje się za pierwszym, drugim razem, a mnie nie udało się wcale pomimo usilnych prób, pomimo że dzwoniłam w różnych momentach, i w trakcie porady i w innych momentach? Czy to oglądacie? Może jest ktoś kto się dodzwonił i potwierdzi, że faktycznie można dodzwonić się łatwo.
Nie chce żeby zaraz stworzyła się dyskusja na temat czy wierzyć we wróżby czy nie, czy sie sprawdza czy nie, czy głupota korzystać czy nie...
Co o tym myślicie?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 51

Re: Kosmika TV Wróżbita Maciej i inni...

Ja też próbowałam kilkakrotnie ale bez skutku pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja dzwonilam kilka razy z mojego nr ale sie nie dodzwonilam chwile póżniej dzwonilam z nr tel mojego syna dzodzwonilam sie za pierwszym razem (do macieja ale na arkana magii a nie do kosmiki) tam sie placi za minuty wiec zżarło mi jakies 100 zl dowiedzialam sie ze mam prace na stale i w sumie to tylko to sie zgadzalo wróżyl mi ze powazny zwiazek bede miala za rok
- halo jestem mezatka od 2 lat !!!! po tej 3 minutowej rozmowie przelaczyli mnie do jakiejs wrozki po za wizja szkoda kasy nie chcialam gadac z inna wrozka skoro juz bylam w trakcie gadania z maciejem trafnosc agi soyali tez nie jest trafna powiedziala ze bede od lipca pracowac przy kosmetykach jest koniec sierpnia a ja pracuje daleko od kosmetykow chcialam sprawdzic trafnosc programow tv i dochodze do wniosku ze to lipa stracilam kupe kasy ponad 200 zl i nic nie wiem nic sie nie sprawdzilo jakies 10 lat temu bylam u prawdziwej wrozki spedzilam tam ponad godzine sama przekladalam karty i je wybieralam bardzo wiele zeczy z przeszlosci mi powiedziala obecna sytuacja na tamten czas tez byla trafna a po tych latach widze ze bardzo wiele rzeczy sie sprawdzilo a wrozka powiedziala ze jesli chce to moge polozyc pieniazka aby wrozba sie sprawdzila 20 zl tak dwadziescia zl bo prawdziwe wrozki pieniedzy nie biora. oczywiscie nie zylam tak jak mi powiedziala bylam zaledwie 20 latka szybko zapomniaolam co tam gadala ale wczesniej zapisalam po latach znalazlam i czytalam jakby to byl moj pamietnik wrozba za 20 dychy sie sprawdzila zycie wlasnie tak sie toczylo podejmowalam podobne decyzje sama te karty wybieralam ale te wrozby w tv katastrofa sciema i kit naciaganie na kase jak macie szanse przezyc wizyte twarza w twarz za grosze u uczciwej wrozki to czemu nie ale nie ma co sie w to wciagac myslec czy kurczowo tego trzymac luz cieszcie sie zyciem takim jakie jest nie dajcie sie nabierac w butelke

Re: I love my facebook account

dawid to czub chory człowiek to jest a nie wróżbita

tak to prawda ja tez dzwoniłam chyba 10 razy i lipa nawet w trakcie programu wysyłalam sms i nigdy nie zostały odczytane to wszystko to nciąganie ludzi maciej może dobrze wróży ale ten dawid jest chory ma nierówno pod sufitem pitolnięty gościu

Re: wielka sciema

Proszę Panią o kontakt,podaję maila plamica@wp.pl w podobnej sprawie.PozdrawiamCzekam na kontakt.

wielka sciema

Wielka sciema to dopiero wrozka DIONA KOD 7944 wzieła ode mnie ubrania ktore przywiozłam z zagranicy za 3700 a teraz mowi ze nie ma pieniedzy Nie raz byłam u niej w domu kiedy z kims rozmawiała i nie raz sie nabijałysmy z naiwosci ludzkiej Pozdrawiam

Stuknięty David,Dorota i temu podobni z kosmica - paranoja.

DEBILOWATY Maciej niech nie wysyła nie chcianych i nie zamówionych sms-ów durnych,żeby tylu psychicznych debili w jednym kawałku było - to chyba tylko na kanale kosmica - pytanie skąd właściciel tego grajdołka wytrzasął tylu popaprańców.

P.S. sciszaja kiedy chca, rozlaczaja kiedy chca... nie wiem jak teraz ale jakis czas temu nadawali z Budapesztu...

a po co Wy tam dzwonicie ?:)
hehe
Znam ten program "od kuchni" z pewnych wzgledow, maja nadzor nad kazdym n rtel. zaznaczaja kolorami kto dzownil i co mowil, pracuje przy tym wielu ludzi.,a mowia Wam tyle,co slysza z rezyserki :D:D:D
O naiwnosci...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja tez dzwonilam.WROZKA POWIEDZIALA,ZE NIE MA NOWOTWORU.Wynik badania wykazal nowotwor.Oszustwo,naciagactwo.

Widziałam dwa świetne filmiki. To wycinki z telewizyjnego wróżbity. Po prostu bomba!! Jeden prowadzący w pewnej chwili zaczął śmiać się z dzwoniących, że w to wierzą, a drugi wróżąc z kart zastanawiał się czy nie ma przypadkiem karety (figura z pokera)

http://www.aleksanderdzoga.pl/

dwa lata temu miałam problem i zadzwoniłam do kosmici do Agnieszki, nie ma jej w tej chwili, wróżyła z kart anielskich i jak mi powiedziała,że do trzech tygodni skończą się te kłopoty tak tez było, ona naprawdę dobrze wrózyła

Ja kiedyś się dodzwoniłam usłyszałam rzeczy, które się wcale nie sprawdziły a miały się sprawdzić ew zeszłym roku tj. 2011. Potem próbowałam wielokrotnie z ciekawości co mi powie, niestety 10 prób na nic. Oni chyba kodują numery, którym coś powciskali i potem blokują, żeby nie usłyszeć co się o nich myśli. Tak dla Waszej wiadomości. głos w tv jest z opóźnieniem. Jak się dodzwoniłam to się pogubiłam, bo mi mówili, że dodzwoniłam się proszę mówić a w tv w tym czasie działo sie coś innego. Tak się asekurują jak by ktoś mówił im coś przykrego czy ich krytykował rozłączają i udają, że nie słychać, że coś się rozłączyło. Wielka ściema
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Internetowy ciucholand z ubrankami dziecięcymi.
http://www.lumpik24.pl
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

2 razu udało mi sie dodzwonic nastepne proby porazki naciagaja na duze sumy jezeli ci zalezy trzeba ustalic sobie limit strat ale czasami sie udaje

naprawdę to jest żenujące, że my ludzie wykształceni i w XXI wieku wierzymy w takie bzdury. Zeby nie mówic bezpodstawnie też próbowalam sie dodzwonić bezskutecznie, bo na tym rzecz polega.Te pseudo wróżbitki z bożej łaski mają układy z telefonią i tak zarabiają.Wydzwoni pani duzo forsy a i tak nic z tego. Poza tym jak może wróżka powiedzieć cokolwiek znając tylko nr telefonu. A jakie dostawałam wiadomości na tel. komórkowy(chociaż o to nie prosiłam), że wygram duże pieniądze, podawano mi nawet numery,że czeka mnię wielka miłość(chociaż mam męża i 63 lata). Potem nawet mnie straszono itp. itd I to jest uczciwe? Rozumiem,że oszukuje młody człowiek, bo tak żyje się w Polsce jak najszybciej zarobić nie ważne w jaki sposób, chociaż to kraj katolicki, ale Taka D. Haladyn, dojrzała kobieta! Jakie są jej morale? to się nadaje tylko do sądu. I będę do tego dążyć, jak moiże taki proceder w Polsce istnieć. Zal mi najbardziej młodych ludzi, którzy mają nadzieję na szczęśćie.

Oj niedowiarki! Opowiem wam jak to działa. dzwoniłam tez kiedyś kilka razy niedodzwoniłam się co prawda i wydałam 25zł. Za jakieś kilka dni otrzymałam od kosmiki kupon na 20zł do zrealizowania. Trzebabyło sie zarejestrowac na ich stonie i można było zarezerwowac za ta kwote rozmowe z jakimś doradcą. Zarezerwowałam u Doroty Haładyn. I jakiez było moje zdziwienie kiedy następnego dnia ok godz. 22 zadzwoniła do mnie. Poprosiłam o uzdrowienie drzewa, niestety w tym dniu źle sie czuła i obiecała mi że zrobi to następnego dnia. Mam wiele problemów i międzyinnymi z kręgosłupem. I wyobraźcie sobie że dwa dni po tym jak Dorota uzdrowiła moje drzewo, kręgosłup przestał mi dokucza ć, a było bardzo źle. Ból nie pozwalał mi pracować. I co nie wyleczyłam kręgosłupa a on już nie boli. I co niedowiarki?? Ja czekam na kolejne uzdrowienia mojego drzewa.Jak niewierzycie to niemacie po co dzwonić do doradców. Bo tylko wiara w uzdrowienia działa cud, a niedowiarkom nic się nie uda.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Maszracje to jakas sciema ,a co gorsze ze daja na glos tylko to co ktos potwierdzi ewa

ja probowalam kilkanascia razy i bez skutku , to wydaje mi sie dziwne i podeirzane, stracilam kupe kasy i zrezygnowalam ewa

Inne tematy z forum

Gdzie w Gdańsku sklep 1001 drobiazgów? (6 odpowiedzi)

Może ktoś się orientuje gdzie w Gdańsku w okolicach Przymorza, Żabianki, Oliwy znajduje się taki...

jaki krem na noc +30 ?? (209 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

Niskie libido u mojego mężczyzny (31 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...