Kosmika TV Wróżbita Maciej i inni...

Witam wszystkich,

Ostatnio lubię oglądać Kosmikę TV, wróżbitę Macieja i innych, nawet próbowałam zadzwonić, próbowałam kilka razy, dzień później znów kilka razy i w żaden sposób nie mogę się dodzwonić. Jak to jest, że ludzie którzy się tam dodzwaniają mówią że udaje się za pierwszym, drugim razem, a mnie nie udało się wcale pomimo usilnych prób, pomimo że dzwoniłam w różnych momentach, i w trakcie porady i w innych momentach? Czy to oglądacie? Może jest ktoś kto się dodzwonił i potwierdzi, że faktycznie można dodzwonić się łatwo.
Nie chce żeby zaraz stworzyła się dyskusja na temat czy wierzyć we wróżby czy nie, czy sie sprawdza czy nie, czy głupota korzystać czy nie...
Co o tym myślicie?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 51

Re: Kosmika TV Wróżbita Maciej i inni...

Telewizyjne bajery...Ja osobiście mam zaufana osobę w Gdyni.Niesamowita kobieta godna zaufania.Na imię ma MAYRON jest numerologiem i tarocistą.Kilka razy korzystalam z jej usług i wiedzy.Wszystko co mi powiedziała było prawdą.Pokierowała co i jak zrobić, daje bardzo cenne rady.Moje problemy się skończyły,znalazłam dobra pracę choć nie mogłam jej wcześniej znaleść przez 14 miesięcy.Ja jestem bardzo zadowolona.Polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

głupoty oglądacie do czego wam wrżbita potrzebny widać ze nie macie c z pieniedzmi robić lepiej na cieżką terapie alb d egzorcysty idzcie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja wierze ale nie moge sie tam dodzwonic jakies oszustwo w tym jest
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

albo nie mogę z tej wiary co dzwoni 20 razy i pyta o finanse gdyby nie wydala kasy na telefon za 3,89 to by nie miała zlych finanów
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak można w to wierzyc. To wszystko ma na celu robienie kasy. Dali wygadanego kolesia do naganiania ludzi i tyle. Widzialam go i faktycznie beka z niego ale w zyciu bym nie zadzwonila. Już bardziej wiarygodne ciastko z wróżba czy kapsel tymbarka.
A i wiekszosc z tych dzwoniacych jest podstawiona i tyle
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

kiedyś pił ale się pooblewał iod tej tej pory woli nie ryzykowć:)
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

idioci gdyby oni nie dysponowali linia to by caly czas bły połaczenia a wy głupie baby wierzycie że zwykły papier wam prawde mowi to powodzenia to pedagogika a nie magia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja wczoraj po dwóch lampkach wina zadzwoniłam:) połączono mnie za drugim razem...Pan Maciej powiedział tylko dwa zdania i do dziś jestem bez słowa...NIE MIAŁ PRAWA TEGO WIEDZIEĆ!!!! Poważnie zastanawiam się nad umówieniem spotkania w Wałbrzychu..Rozwalił mnie...prawdą, choć przykrą dla mnie...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

zgadzam się z tym..ja też dzwonie , Na ekranie jest napis że linie wolne a ja mam zajęte jak dzwonie .Mówi mi numer niedostępny???? nie wiem o co chodzi>>>
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

no cóż ....

za głupotę się płaci.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja też dotąd byłam bardzo sceptyczna wobec nich wszystkich,jednak dziś cos mnie tknęło i zadzwoniłam do Macieja.Dostałam sie za 3 razem ,ale nie chciałam na wizje ,tylko anonimowo.Pogadałam sobie z nim fajnie,nawet,nie powiem,całkiem do rzeczy.a że przewalilam 37 zł.No cóż.moja strata.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

tt
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

No bo jak ktoś podaje błedne informacje, zadaje nieprawdziwe pytania w stylu "czy żona mnie zdradza" a nie ma żony, to dostaje nieprawdziwą informację. Interpretacja kart i ich układu zależy od zadanego pytania. Jedna i ta sama karta może wskazywać na różne rzeczy, a do tego dochodzi układ z innymi kartami, który tez mozna na różne sposoby interpretować.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

ZGADZAM SIE . WIERZA W TE BREDNIE CO OPOWIADAJA I PRZYTAKUJA :TAK TO PRAWDA PANIE MACIEJU ' A MACIEJ ZACHOWUJE JAK BY MIAL Z GLOWA
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam . Ja tez prubowalam i nic , mam telefon na karte i tak mialam pobrane z konta /
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

co o połączenia za max 3 razem to normalne mało kto dzwoni więcej niż kilka razy , a ja do aggi soyali dodzwaniłem się za 1 razem i pytałem sie czy żona mnie zdradza
a ona na to że nie ale za mało ciepła jej daję i mam się do niej zbliżyć bardziej
A ja mam 14 lat i oczywiście NIE MAM ŻONY
idiotka chyba aura jej nie sprzyjala :)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

to wolny kraj i ludzie a wiara czyni cuda
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja dodam swoje trzy grosze naten temat dzwonienia mainowicie na antenie jest wolne numery prosze dzwonic dzwonisz a pancia druga opowiada niestety wybrany zostal inny numer a tu klops bo nie prawda zaden numer nie zostal wybrany poprostu cisza aja trace swoje tylko 3 zl icos tam grosze na antenie pan Maciej pyta czy ktos do mnie dzwonil i tak wyglada dzwonienie do pana Macieja
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie mam zdania niech się wypowiedzą ci co im się sprawdziło z tych kart a jeżeli naciągają na połączeniach to po prostu oszuśći i nie dajmy się zwariować
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

JA DODZWONIŁAM SIĘ DO WRÓŻBITY MACIEJA ZA 4 RAZEM.
ROZMAWIAŁ ZE MNĄ TAK DŁUGO AŻ NIE POWIEDZIAŁAM DZIĘKUJĘ,WIĘC NIE SĄDZĘ ŻEBY TYLKO ON GADAŁ,A JA BYM NIE MIAŁA POLA DO POPISU.ALE JAK JAKIŚ DZWONIĄCY MILCZY TO WIADOMO ,ŻE ON KOŃCZY ROZMOWĘ PIERWSZY.
ZASADA JEST TAKA:IM BARDZIEJ PRECYZYJNE PYTANIE TYM BARDZIEJ PRECYZYJNA ODPOWIEDŹ.
JA MIAŁAM TO SZCZĘŚCIE ŻE NAJPIERW POWIEDZIAŁ MI O SYTUACJI ,KTÓRA JEST A PÓŹNIEJ O TYM CO BĘDZIE I KIEDY BĘDZIE.JESTEM ZADOWOLONA Z WRÓŻBY BO BYŁA POPRZEDZONA PRAWDĄ DOTYCZĄCĄ PRZESZŁOŚCI,A TO CO PRZEPOWIEDZIAŁ MI MACIEJ SIĘ SPRAWDZIŁO.POLECAM
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

Inne tematy z forum

Nie dochodzę (7 odpowiedzi)

Witam. Mam problem. Od pewnego czasu współżyje z partnerem. Uprawiamy seks dość często, ale ja...

Szeptunka Wasylke-prosze o info (4 odpowiedzi)

Witam czy ta Pani jeszcze przyjmuje? Moglby ktos podac nr lub kiedy przyjmuje? Byloby milo jakby...

Jaki żel intymny polecicie? (66 odpowiedzi)

Czym się kierować przy zakupie żeli intymnych i na co zwracać szczególną uwagę ? Mianowicie od...