Kosmika TV Wróżbita Maciej i inni...

Witam wszystkich,

Ostatnio lubię oglądać Kosmikę TV, wróżbitę Macieja i innych, nawet próbowałam zadzwonić, próbowałam kilka razy, dzień później znów kilka razy i w żaden sposób nie mogę się dodzwonić. Jak to jest, że ludzie którzy się tam dodzwaniają mówią że udaje się za pierwszym, drugim razem, a mnie nie udało się wcale pomimo usilnych prób, pomimo że dzwoniłam w różnych momentach, i w trakcie porady i w innych momentach? Czy to oglądacie? Może jest ktoś kto się dodzwonił i potwierdzi, że faktycznie można dodzwonić się łatwo.
Nie chce żeby zaraz stworzyła się dyskusja na temat czy wierzyć we wróżby czy nie, czy sie sprawdza czy nie, czy głupota korzystać czy nie...
Co o tym myślicie?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 51

Re: Kosmika TV Wróżbita Maciej i inni...

nie jest łatwo jak rozkłada karty ja do ggi soyali za 2 razem ale przedstawilem sie i pi pi pi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Połączenie za pierwszym razem, to jakaś fikcja. Za każdym razem słyszę, że wybrano inny numer i proszę dzwonić jeszcze raz. Jest to bardzo denerwujące. Przestałam dzwonić.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

bierze karty smyra piórkiem mówi 2 slowa nic sie nie zgadza więc rozłączają i ma za to 100000000000000000 zł :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polska to jednak wielki ciemnogród ....

a szczególnie kobiety.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

proszę poradzic się nieznanej osoby o jakas radę, napewno doradzi coś od siebie i nie będzie potrzebowała kart:):). Psychologia!! a wierzyc należy w siebie i życ według własnej filozofii i własnej intuicji:). pozdrawiam.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3

hmm ja sie dodzwoniłam 3 razy na te anonimowe porady ,2 razy rozmawiałam w ciagu 3 miesiecy z Dawidem.Nie wypytywał mnie wcale ,a dokładnie wiedział co chcę wiedziec....musze przyznac ze trafił co do miesiaca...wiec rozmawiałam z Nim ponownie niedawno.Potwierdził to co mówił wczesniej:) wiec mu jakos zaufałam...bo w moja sprawe ciezko sciemniac;)..natomiast raz dzwoniłam do tej jasnowidz Haliny cy jak jej tam...na wizji taka pewna siebie a na anonimowych gadała mi od rzeczy i kazała komus kudły wytargac i w kublu spuscic:P...hahhahah ale porada :P
Dawid jest prawdziwy...
Dawid pozdrawiam...Ty masz dar..póki co spełnia mi sie...choc bym wolała bys sie mylił...;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12

a ten rockscz jak ci tam taki niewierzący ale ze strachu pogrzeb weżmie katoliscki w szklaną kule mądry nie wierzy ale takich oszołomów jak ty nie uznaje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

no masz rację chciałem coś palnąć ale to faktycznie strata pieniędzy lepiej na pomoc dzieciom oddać a tak nawijać też bym umiał jak oni ogladam to czasami zeby sie pośmiać

Ale gdyby wszystcy byli tacy mądrzy jak ty to nie wygrał by Komorowski z PO płutinowskiej ochrony
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Phi! Nic ciekawego nie powiedział i trafności też nie sprawdzali.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

... a mnie zastanawia jakim trzeba być debilem, żeby w taki idiotyczny sposób dawać komuś kasę i wierzyć w te bzdury ...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie pawda moja mama za pierwszym razem sie dodzwonila
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

Hej! Jutro w Dzień Dobry TVN beda sprawdzać trafność wróżbity Macieja! Musze oglądać!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

najlepiej jak David chwyta gliniane aniołki oni puszczają światło magik czy ktoś na poważnie tam dzwoni?
albo Maciej: Aggo pięknie wyglądasz dzisiaj
i te koszule dzwoniłem d niego 2 x i nic raz wcześniej dzwoniłem d Davida ale się rozłączyłem mogłem coś palnąć ale i tak by wycieli
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja myślę ze pani wie o czym ja mowię
tak
ano właśnie
i kolejna trafność i kolejna sprawdzalność moich kart i ktoś dzwonił w trakcie porady halo słucham GEJ MACIEJ
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 2

eeee no nie załamujcie mnie kobiety :))))

Jak można być naiwnym żeby wierzyć w takie bzdury ? :))

Już pomijając fakt, że wierzycie w Boga i chrzcicie swoje dzieci !

kuuzwaaa i jak tu nie mówić, że baby są głupie :/
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 8

w jaki sposób mogę skontaktować z wróżbitą Maciejem??krystyna
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13

WYDAŁAM CHYBA ZE DWIEŚCIE ZŁOTYCH ŻEBY SIĘ DODZWONIĆ DO MAĆKA CHYBA LEPIEJ POJECHAĆ DO WAŁBRZYCHA BYŁOBY TANIEJ ATO DODZWANIANIE ZA PIERWSZYM RAZEM TO JAKAŚ SCIEMA
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

Podłość!!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dziś się dodzwonilam i zostałam wylosowana lecz nie polączono mnie przez 5 minut choć nikomu nie udzielano porady wybrałam 2 raz i nie wylosowano mnie nie bęę już tam dzwonić bo czuję sie oszukana po co mówić ze wylosowano i potem nie połączyć tak się nie robi.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Na Kosmika TV i Tele 5 to leci całymi dniami
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Mój rozwód z adwokat Genowefą Noszka-Kruminis (37 odpowiedzi)

Adwokat Genowefa Noszka- Kruminis z Gdyni to specjalista pierwszego gatunku. Zniszczyła mojego...

Brak ochoty na zbliżenia - niskie libido? (87 odpowiedzi)

Zauważyłam sama po sobie, że kiedyś miewałam większe potrzeby na zbliżenia niż teraz. Mam dopiero...

Dobry Ginekolog w Gdyni (162 odpowiedzi)

Witam, szukam dobrego ginekologa w Gdyni, najelpiej kobiety, wizyta prywatna. Byłam u ginekologa...