Kosmika TV Wróżbita Maciej i inni...

Witam wszystkich,

Ostatnio lubię oglądać Kosmikę TV, wróżbitę Macieja i innych, nawet próbowałam zadzwonić, próbowałam kilka razy, dzień później znów kilka razy i w żaden sposób nie mogę się dodzwonić. Jak to jest, że ludzie którzy się tam dodzwaniają mówią że udaje się za pierwszym, drugim razem, a mnie nie udało się wcale pomimo usilnych prób, pomimo że dzwoniłam w różnych momentach, i w trakcie porady i w innych momentach? Czy to oglądacie? Może jest ktoś kto się dodzwonił i potwierdzi, że faktycznie można dodzwonić się łatwo.
Nie chce żeby zaraz stworzyła się dyskusja na temat czy wierzyć we wróżby czy nie, czy sie sprawdza czy nie, czy głupota korzystać czy nie...
Co o tym myślicie?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 51

Re: Kosmika TV Wróżbita Maciej i inni...

na kanale itv14.00-15.45 super nie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

na kanale itv godz14.00 ok
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

wrózki Kosmika TV tylko naciogajom by kase zebrac
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

wszyscy śmiejecie się z tych oszustów a sami próbowaliście się do nich dodzwonić,a oni was czesali za każdą próbę po cztery złote i kto tu jest żałosny?gdyby nie nasz tępy naród to oni byli by na zasiłkach.jacy obywatele takie programy.
popieram tę opinię 45 nie zgadzam się z tą opinią 8

Z resztą te wróżby sa takie ogólnikowe ze chyba każdy je może "podpasować" do swojego życia. No ale to przecież zabawa, chyba nikt życia nie planuje na podstawie tych wróżb.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

To nasze nowe hobby od urlopu.Byliśmy w hotelu, gdzie w kablówce były same telezakupy i tym sposobem trafiliśmy na Macieja. To był strzał w 10!!! Od tego czasu nagminnie dla aprobaty mówimy "ano właśnie" i "dziękuję za uznanie".To jest prwadziwy czad.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 5

Oni są okrutni.. nie moge z nich a najbardziej z jednego ze zdjęc Davida na internecie (czarno-biale). Jakos zaadziwiająco duzo osob niby 'potwierdza' tę sprawdzalność, ale jaka jest prawda to wszyscy wiemy. Z tego co słyszałem prawie każdy nawet najmniej obeznany w tych rzeczach czlowiek moze zostac takim wrozbitą byle, by miał gadkę. Ogólnie najbardziej śmieję się przy Macieju ale David też jest okrutny, szczególnie gdy 'czaruje' te karty ;P
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wczoraj próbowałam dzwonić do wróżki Haliny i powiedzieli że został wylosowany inny rozmówca a tak faktycznie nikt do studia nie zadzwonił, no kurcze jak nikogo nie było to mogli mi dać pogadać. Juz wiecej nie bede tam dzwonić
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10

ja rowniez ogladam ten program i moge potwierdzic ze jest bardzo ciezko sie polaczyc.nawet gdy pisze:linie znow wolne a w sluchawce ciagle sygnal zajete.tak wiec jak to jest naprawde?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Hahahahhahah a to dobre xD Wróżbito Dawidzie, Ty wariacie! xD
Niedawno zadzwoniła do nich kobieta akurat był to 1 program na nowym kanale i pyta wrózbitę Macieja: kiedy znikniecie i przestaniecie się pytać za którym razem?( się ktos dodzwonił?)xD albo facet : jestem z Łeby i chcialem zapytać z którym razem się dodzwoniłem? :)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

No bo oni faktycznie mogą powiedzieć tylko to co im wyjdzie w kartach, a jaka jest tego sprawdzalność to już wszyscy wiemy, to jest przecież tylko zabawa. Gorzej jak ktoś zupełnie poważnie to traktuje.

hehe, ostatnio jakaś typiara dodzwoniła sie do wróżbity Dawida i powiedziała "Dzien dobry, jestem poje...a, kiedy uda mi sie pana zabić?", a wróż Dawid rozłożył karty, posmerał je piórkiem i powiedział "Nigdy nie uda się pani mnie zabić". Widzieliście to?
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 7

no wlasnie sie zastanwialam ze zawsze Ci ludzie nic nie moga powiedziec , tylko maciej moiw o tym co widzi w kartach i potem ciach i rozmowcy juz nie ma, hehe sprytni, ale czasami komus uda sie powiedziec cos w stylu" nie sadze, nie mozliwe" a wteyd maciej mowi" no ale karty zupelnie wyraznie poakzuja ze..." heheh,
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

No własnie, dlatego 15 sekund opoznienia, zeby mogli wyłączyc bluzgi rozne zartownisiow albo konkurencji. albo ludzi ktorych wrozby sie nie sprawdziły.
drogi macieju, jak mozesz spac spokojnie po tym jak bierzesz grubą kasiorke za taki kit ludziom wciskany cieżki, przez co prawdopodobnie zmieniasz losy ich zycia czasem wpedzajac w wieksze szambo niz to w ktorym siedza ci nieszczesliwi i zazwyczaj ubodzy ludzie. wstyd!
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 8

to jest na Tele5, rano od 10-12 na pewno w niedziele i tez wieczorami po 21.
maciej mnie zadziwia tym ze przez 2 godziny ani łyczka wody nie upije.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

A na jakim to jest programie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Powiedział ostatnio wróżbita Maciej,że jest 15-to sekundowe opóżnienie od dodzwonienia się do wejścia w program.Mają czas,żeby ostatecznie nie połączyć rozmówcy, gdyby np. chciał krzyknąć coś na teamt trafności czy sprawdzenia się wróżb.Moja sąsiadka zadzwoniła kiedyś i zapytała, co będzie z jej woreczkiem żółciowym.Maciej wrłóżbita wywróżył, że czeka ją operacja ale wszystko będzie dobrze.Tymczasem ona od 11 lat w ogóle nie ma woreczka.Te wróżby to s****ie w banie i tyle!
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ja dodzwoniłam się dwa razy za pierwszym razem, raz za drugim. Odniosłam wrażenie, że jest to uczciwa usługa. Natomiast, czy wróżby się spełniają czy nie, to już sprawa jak dotąd do końca nie wyjaśniona... przez naukę też... Na wszystko należy patrzeć z odrobiną dystansu i wybierać, to co nas wzmacnia i pomaga.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 13

to prawdziwi wariaci i naciągacze
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 5

dawid sie zawsze modli i smyra piorkiem swoje karty:)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6

No dokładnie. My sie z mamą z niego śmiejemy i z tektów: "a no właśnie", "a to dziekuje za uznanie" i tez probowałysmy dla beki dzwonic ale sie nie udało, ale ściema z tym Maciejem, a jeszcze wróż Dawid jest śmieszny ;)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum

Szukam dla siebie nowego zapachu (8 odpowiedzi)

Szukam dla siebie nowego zapachu. W cenie do 100 zł. Które byście polecili? Ważne aby nie był to...

Sex po 40 (48 odpowiedzi)

Mam problem od pewnego czasu kochając się z moim mężem zauważyłam że w trakcie mu "opada " nie...

Prezent dla koleżanki z pracy (234 odpowiedzi)

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie...