Kosmika TV Wróżbita Maciej i inni...

Witam wszystkich,

Ostatnio lubię oglądać Kosmikę TV, wróżbitę Macieja i innych, nawet próbowałam zadzwonić, próbowałam kilka razy, dzień później znów kilka razy i w żaden sposób nie mogę się dodzwonić. Jak to jest, że ludzie którzy się tam dodzwaniają mówią że udaje się za pierwszym, drugim razem, a mnie nie udało się wcale pomimo usilnych prób, pomimo że dzwoniłam w różnych momentach, i w trakcie porady i w innych momentach? Czy to oglądacie? Może jest ktoś kto się dodzwonił i potwierdzi, że faktycznie można dodzwonić się łatwo.
Nie chce żeby zaraz stworzyła się dyskusja na temat czy wierzyć we wróżby czy nie, czy sie sprawdza czy nie, czy głupota korzystać czy nie...
Co o tym myślicie?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 51

Re: Kosmika TV Wróżbita Maciej i inni...

Jak przez przypadek trafię na "wróżbitę Macieja" chwilę oglądam i śmieję do rozpuku z naiwnych ludzi i szczególnie tego, co im się wciska :) Szczerze polecam oglądanie jako tanią rozrywkę, to często lepsze od kabaretów :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sekunde nie trwa żadna porada sorry
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

tak ma stałych pracowników...nie bądź smieszna .Twe stare babiny co dzwonia albo dzieciaki to pracownicy.Prosze Cie

Zobaczysz w takim razie jak przyjdzie rachunek za telefon. Parę stówek to spadniesz z krzesła. Banda Złodziei , oszustów, i wyłudzaczy. Cała zasad polega na tym, że im więcej ludzi czeka na linii, tym większa opłata. a gadanie ,że płacisz tylko za czas na wizji to kłamstwo. Coś o tym wiem. Płaci się za ilośc wykonanych połaczeń. tj około 4 zł za każde połączeni9e. Wróżbita Maciej może jest sławny, podobnie jak obozy zagłady. Ludzie błagam was nie oglądajcie tego kłamcy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zawsze można sprawdzic cos w zaawansowanych programach astrologicznych. Ja chodze czasem do wróżki i ona używa wszystkiego: kart tarota, anielskich, numerologii, także komputera jak nie mam czasu na wrózki sprawdzam na stronie: p o z n a j d a t e . c o m

co za bzdura tam dzwonić, masz dobrze pod kopułą?

ja nic nie oglądam, po prostu wchodzę i już wiem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć mam pytanie co sądzicie o stronie poznajdatekropkacom? można w to wierzyć?

"robienie z ludzi debili powinno byc karane

loki08"

a moim zdaniem nikt nie musi z nich robić debili, już nimi są skoro wierzą w takie bzdury, że im ktoś przez telefon za kasę powie prawdę o przyszłości a wszystko to będzie pokazane w tv...
Skoro stać ich na takie wydzwanianie to niech dzwonią podatek jest odprowadzany więc ok.

:D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Lubie Age Soyale!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak czy siak.........wszystkim piatej klepki brak;-)))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Traktujcie wrózenie z przymrózeniem oka;-)) i nie dajcie sie wciągnąc w ich gierki!!! mają pewnie wpływ na nas duży!!! lepiej odmówić zdrowśki!!

Zastanawiam się czemu tak się spieszą wrózbici??? klepią jak oszołomy........płacą im w akordzie???? wprowadzają atmosferę niepokoju......i te słowa dzwoncie spiszcie się linia wolna!!że też nie boją się ze ich moze krzywda spotkać!!!

Maciej sie pomylił kilka razy jeśli o mnie chodzi!!!!czy mam pecha czy on ma??;-))) myslę ze nie jest najlepszy zato najpobudliwszy;-) achowuje się jak kretyn na szklanym ekranie..........katastrofa!!!!

No, to coś cienko przędą, bo zrobili
0,99 zł/min
Po wakacjach, chyba już zamykają ten kram

Ja też próbowałam wiele razy się dodzwonić i nic!!!!!

Potwierdzam kosmica i jej wrozbici to jedno wielkie oszukanstwo nastawione na zbijanie kasy na naiwnych ludziach.Chcialam sie wczoraj czyl i30.05.20111 przekonać jak to jest z tymi połączeniami do studia.Wiekszosc ludzi twierdzi ze dodzwania sie za pierwszym razem .Program wieczorny prowadzila nowa wrozka Dorota Haładyn wiec nie miala zbyt dużo klientow.Telefony odzywaly sie co kilka minut .Postanowilam zadzwonić i sprawdzić czy jezeli dluzszy czas nie ma nikogo na wizji to uzyskam polączenie.Niestety nie dodzwonilam sie do Pani Doroty i uslyszalam ,że mam ponownie się połączyć.Po moim telefonie jeszcze dluuuugo nikt nie zadzwonila wrozka dalej czekala na polaczenie.Jedna WIELKA sciema i lekcewazenie ludzi ktorzy wydaja na to swoje pieniadze.Ja tez stracilam 4 zl ale tylko po to zeby ostrzec innych .
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzwoń, dzwoń. Za każdą próbę zapłacisz prawie 4 zł. Tak więc masz szanse w krótkim czasie wyskoczyć z kilkudziesięciu złotych tak jak moja żona. Szybko się zorientowała, że to przekręt. Ale to i tak kosztowało ponad 30 zł. Jak za lekcję myślenia nawet niedrogo!

ja wiem ze to prawda, aż mnie ciarki przechodza .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Witajcie wszyscy dyskutanci.

Jak to wszystko czytam ,to otwieram oczy ze zdziwienia.Przecież im o to chodzi ,aby o nich mówić.Daje to im reklamę i zasiewa niepewność wśród przyszłych klientów.Dodzwoniłam się za pierwszym razem.

Inne tematy z forum

Tabletki na odchudzanie? (185 odpowiedzi)

Cześć i czołem :) Zależy mi aby schudnąc 7 kilo by powrócić do moich starych ciuchów w które...

czemu faceci zdradzaja? (137 odpowiedzi)

no własnie czemu?co wam jest brak w kobietach swoich partnerkach?jak mozna z taka premedytacja...

problem z dzieckiem sąsiadów (463 odpowiedzi)

Witam,2,5 letnie dziecko sąsiadów bardzo często biega po mieszkaniu krzyczy w późnych godzinach...