Kosmika TV Wróżbita Maciej i inni...

Witam wszystkich,

Ostatnio lubię oglądać Kosmikę TV, wróżbitę Macieja i innych, nawet próbowałam zadzwonić, próbowałam kilka razy, dzień później znów kilka razy i w żaden sposób nie mogę się dodzwonić. Jak to jest, że ludzie którzy się tam dodzwaniają mówią że udaje się za pierwszym, drugim razem, a mnie nie udało się wcale pomimo usilnych prób, pomimo że dzwoniłam w różnych momentach, i w trakcie porady i w innych momentach? Czy to oglądacie? Może jest ktoś kto się dodzwonił i potwierdzi, że faktycznie można dodzwonić się łatwo.
Nie chce żeby zaraz stworzyła się dyskusja na temat czy wierzyć we wróżby czy nie, czy sie sprawdza czy nie, czy głupota korzystać czy nie...
Co o tym myślicie?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 51

Re: Kosmika TV Wróżbita Maciej i inni...

jego i tak pewnie za chwilę nie będzie...:D
nie życzę mu źle, ale to jest przykład cewebryty...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pewnie ze tak program nagdywaja w Berlinie.
A Maciej wymiata uwielbiam to i odkad Go ogladam oczywscie dla poprawy humoru utrwalilo mi sie jego 'A NO WŁAŚNIE" :p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a skąd niby jest nadawany?!

kosmica tv jest na niemieckiej licencji, sam maciej w którymś z wywiadów mówił, że program jest nadawany z berlina...:P

Ten cały Maciej to zfrajerzony oszust, dzwoniłem do niego 3 razy pytając o dziewczynę, najpierw powiedział że będę z nią już od czerwca tego roku, za drugim razem że będę z nią za 4 lata, a za 3 razem stwierdził że w ogóle z nią nie będę!!! Hahahaha
P.S. Program nie jest nadawany z Berlina frajerze....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

program jest nadawany z berlina ciołku

ja próbowałem się dodzwonić kilka razy, a w słuchawce telefonu jakiś automat...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kochani!!! Do Kosmica tv za 1 razem dodzwaniają się najczęściej osoby mieszkające w woj. w którym nadawany jest program. Opóźnienie to 15 sekund, ale kompletną bzdurą jest że nie da się dodzwonić. Dzwoniłem 3 razy, 1 raz dodzwoniłem się za 4 razem, drugi za 7, a trzeci za 5 , ale się dodzwoniłem. Pierwszy raz dzwoniłem jako sceptyk, zapytałem o koleżankę, a Maciej powiedział "ona ma do Pana żal, pretensje. Ta dziewczyna ma koleżankę, która nastawia ją przeciwko Panu... Powiem Panu, przepraszam, ale ta dziewczyna się po prostu z Pana naśmiewa, wyjaśnicie sobie wszystko, ale ta znajomość się zakończy...". Ludzie, on powiedział dokładnie to, co już wiedziałem, skąd by to wiedział, zapytałem "Jak rozwinie się moja znajomość z Olą...", i faktycznie znajomość się zakończyła.... Drugi raz poprosiłem ogólnie, powiedział że w czerwcu 2011 znajdę miłość. Zadzwoniłem ponad miesiąc później i powiedział to samo, w czerwcu znajdzie Pan miłość... Nie jest z nim tak źle, a poza tym, on na wizji pokazuje karty i nie kłamie, faktycznie, karty mają takie znaczenie jak mówi... Jak czerwcowa wróżba się sprawdzi, to napiszę na forum. Pozdrawiam;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

chciałem się dodzwonić do niego. błagał ludzi by dzwonili, linie wszystkie są wolne, więc skusiłem się i co? i ściema z tymi połączeniami za pierwszym razem. dzwonię raz i wysłuchałem reklam, dzwonię drugi raz, wysłuchałem reklam, a "słynny wróżbita" jak o sobie sam mówi, siedzi i prosi, dzwońcie, bo nie mam co robić, linie wolne, błagam. A ja nic, odłożyłem telefon i poszedłem po browara. Tak to jest z tymi połączeniami za pierwszym razem.ŚCIEMA

ja tez wiele razy próbowałam i nic rachunek przyszedł całkiem słony ale nie dodzwoniłam się sama tez nie wiem czy mówią prawdę bo pisałam sms-y do arkan magi i i nie dostawałam się na wizje a miałam i mam problem odpowiedzi były takie bzdurne i wcale się nie sprawdziły miało być dobrze a jest jak było dla czego nie mówią prawdy tylko cukrują przecież zawsze jest jakieś rozwiązanie albo można coś zrobić albo nie ale znamy prawdę ze tak miało być

Sorry ale kiepsko u ciebie z pisownia

Zamknijcie to badziewie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale zawsze znajdą się frajerzy, którzy będą chcieli dać mu pieniądze :)

witam,

poprosze o namiary

robienie z ludzi debili powinno byc karane
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

no nie zdradzasz jej bo nie masz żony:) własnie:) czyli sie wróżba spełnila.i dajesz jej za mało ciepła tak wyczuła bo nie dajesz jej wogóle.proste, haha. dobra bk

No wiec Ci mowie, ze ja sie dodzwonilem i rozmawialem chwilke, na zywo (poslizg z pol minuty byl), wiec nikt mi nie wmowi, ze na zywo sie nie mozna dodzwonic.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ulka, no chyba jasno sie wyrazil, ze Twoj koles nie chce slubu i do zalegalizowania zwiazku nie dojdzie. Wiec jesli facet Ci mowi, ze chce z Toba sie ozenic, czy spedzic zycie to jest nieszczery. Sama sobie mozesz odpowiedziec na swoje pytania na podstawie tego co Maciej powiedzial, tylko uzyj tez swojego rozumu.

o ten grosz co ci wychodzi
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

nieprawda! facet ma łeb na karku. robi grubą kasę na głupocie innych oraz na tych, dla których jest zabawny. ciemny lud kupi wszystko - trzeba tylko umieć sprzedać. Maciej umie:D
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1

UKŁAD kart zależy od sposobu ich potasowania, a więc kolejności zebrania, wartości siły tarcia między sąsiednimi, ilości kart branych do przełożenia, itp.

INTERPRETACJA kolorowych obrazków zależy oczywiście od aury, układu planet, nastroju wróża i dzwoniącego oraz tego za którym razem się połączył ;)

Tym którzy wierzą w nieomylne interpretacje za jedyne 6,80 + VAT, gratuluję również wygranego BMW pod domem, 100 tys PLN za pustego SMSa, obeznania z aktualnymi wydarzeniami na świecie (czyli kto prowadzi w "you can dance").

Pozdrawiam wzorowych obywateli, konsumentów i wyborców.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

wy tak na serio?

Inne tematy z forum

Kosmetyki na lato (30 odpowiedzi)

Jakie stosujecie kosmetyki na lato? Zależy mi przede wszystkim na dobrych kremach nawilżajcych,...

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (84 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Dobry Ginekolog w Gdyni (162 odpowiedzi)

Witam, szukam dobrego ginekologa w Gdyni, najelpiej kobiety, wizyta prywatna. Byłam u ginekologa...