Kosmika TV Wróżbita Maciej i inni...

Witam wszystkich,

Ostatnio lubię oglądać Kosmikę TV, wróżbitę Macieja i innych, nawet próbowałam zadzwonić, próbowałam kilka razy, dzień później znów kilka razy i w żaden sposób nie mogę się dodzwonić. Jak to jest, że ludzie którzy się tam dodzwaniają mówią że udaje się za pierwszym, drugim razem, a mnie nie udało się wcale pomimo usilnych prób, pomimo że dzwoniłam w różnych momentach, i w trakcie porady i w innych momentach? Czy to oglądacie? Może jest ktoś kto się dodzwonił i potwierdzi, że faktycznie można dodzwonić się łatwo.
Nie chce żeby zaraz stworzyła się dyskusja na temat czy wierzyć we wróżby czy nie, czy sie sprawdza czy nie, czy głupota korzystać czy nie...
Co o tym myślicie?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 51

Re: Kosmika TV Wróżbita Maciej i inni...

a tak w ogole to ten kretyn wyglada jak ten z disco polo z boysow czy cos :) i ten tandetny lancuch PORAŻKA!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla mnie ci ludzie mają głowę do interesów ponieważ potrafią doskonale naciągać ludzi i wysysać z nich kase
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

wtopiłeś kaskę? I jak zdrówko w przyszłym roku?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wróżbita Maciej jest gejem i to o nim mysle !!!!!!!!!!!!
a poza tym to jedna wileka sciema. zwroccie ludzie uwage co on mowi przeciez zawsze ludzie sami podaja mu odpowiedz na tacy a on tylko to powtaza. a ci co tam dzwonia powinni sami najpierw sie leczyc bo to jest poprostu chore nie rozumiem jak mozna wierzyc w taki idiotyzm ci co tam "wróza" to sa zwykli ludzie ktorzy tylko tam pracuja tak samo jak na tych programach gdzie sie rozwiazuje jakies quizy.

Myślę, że ten program wymyślali jacyś psycholodzy i głównie na tym się utrzymuje, że ludzie chcący "pokręcić beke" na antenie dzwonią do nich, nie oglądałem tego Macieja, jedynie kabaret o nim, a może to był on ?

Jeździcie na urlop żeby gapić się w telewizor ?
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja tesz dzwonilam,ale bez skutku.moja kolezanka zadzwonila i za pierwszym razem miala polaczenie.oddala mi sluchawke wiedz ja sie spytalam o jedna sprawe i tu byl pewny ,a wyszlo inaczej

Kim jest dla mnie wróżbita Maciej? Tym, kim jest w rzeczywistości - błaznem i imbecylem.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

sądzę że pani wie, o czym mówię
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

to zadzwoń jeszcze raz i zapytaj co bedzie dla ciebie lepsze: czy wystaczy tylko lekarz rodzinny, czy może juz pora na specjaliste od chorób psychicznych !!!???
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

naiwniaki, a pan maciej sie cieszy bo znalazł tysiace frajerów :D

zadzwoncie do mnie to ja wam z fusów powróże 694162483
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

nudzisz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

ano właśnie
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

he drugi ksiadz Rydzyk bajer to on ma zerujac na naiwnych ;) roznica tylko tylko w koszulach disco polo jak nic z reszta kasiadz tak samo hahahaha palanty zalosne ale nie ma co biznes jak nic czas pomyslec nad tym
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

tępy to jesteś ty ....dziękuje za uznanie!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 10

wiara w takie rzeczy przynosi pecha, trzeba zająć się żoną a nie wróżbami
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ręce opadają... Mnie byłoby szkoda nawet baterii w telefonie, by wystukać numer i próbować łączyć się z tym błaznem. Uśmiałam się do łez, kiedy po raz pierwszy go zobaczyłam- zabawny teletubiś w koszmarnym, różowym kubraczku, w kółko powtarzający "wie pani o czym mówię..."
Błagam, niech któraś z dzwoniących tam idiotek odpowie mu "nie wiem, proszę sprecyzować" ;D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ktoś kiedyś zadzwonił i zapytał czy cukier w Biedronce podrożeje i o ile :P
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sliczny!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

hehe dobre :D zawsze jak się napiję z kuzynem to oglądam RODINA :D haha i mamy bekę :) z tego jak i co on gada :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jaki żel intymny polecicie? (66 odpowiedzi)

Czym się kierować przy zakupie żeli intymnych i na co zwracać szczególną uwagę ? Mianowicie od...

Czy lubicie się malować i dlaczego? (43 odpowiedzi)

Zastanawia mnie to ponieważ jestem mężczyzną i nie lubię wymalowanych kobiet. Uważam, że takie...

Tabletki na odchudzanie? (185 odpowiedzi)

Cześć i czołem :) Zależy mi aby schudnąc 7 kilo by powrócić do moich starych ciuchów w które...