Kosmika TV Wróżbita Maciej i inni...

Witam wszystkich,

Ostatnio lubię oglądać Kosmikę TV, wróżbitę Macieja i innych, nawet próbowałam zadzwonić, próbowałam kilka razy, dzień później znów kilka razy i w żaden sposób nie mogę się dodzwonić. Jak to jest, że ludzie którzy się tam dodzwaniają mówią że udaje się za pierwszym, drugim razem, a mnie nie udało się wcale pomimo usilnych prób, pomimo że dzwoniłam w różnych momentach, i w trakcie porady i w innych momentach? Czy to oglądacie? Może jest ktoś kto się dodzwonił i potwierdzi, że faktycznie można dodzwonić się łatwo.
Nie chce żeby zaraz stworzyła się dyskusja na temat czy wierzyć we wróżby czy nie, czy sie sprawdza czy nie, czy głupota korzystać czy nie...
Co o tym myślicie?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 51

ZŁO W NAJCZYSTSZEJ POSTACI

my widzimy kromkę chleba, Pan Bóg cały bochenek. I tak musi zostać. Zaglądanie w przyszłość, jest otworzeniem się na zło.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Kosmika TV Wróżbita Maciej i inni...

Kiedys ogladałem program i postanowiłem zadzwonić, dodzwoniłem sie odrazu. To była Aga Soyala. Miła rozmowa i nie pomyliła sie wcale. Potwierdziła moje wcześniejsze przypuszczenia żona poszła w długą!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7

http://www.youtube.com/watch?v=JXkBrcRPFxM&feature=related
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

oglądajcie lepiej rodzinkę pl albo coś
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

to som bzdury tam sie dodzwonic nieidzie a jak ludzie dzwoniom to on do słowa nieda im nic powiedzec tylko naciogajom na kase
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

masz racje oni naciągają i są debilami
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masz rację ja też kilka razy dzwoniłam i nic.Próbowałam przez kilka dni i ciągle słyszałam że już kogoś innego wylosowali.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ludzie dajcie se spokoj czy wy naprawde nie macie co robic jest pelno innych ciekawych kanałow a nie jakas tele sprzedaż zamiast dzwonic do tych konowalow powiedzcie sobie pozyjemy zobaczymy anie kurde jakies gowna
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

704 304030
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ludzie ci cwaniacy śmieją się z was w głos przy wysky to są naciągacze
a wy co dzwonicie to samo frajerstwo.
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 3

ulka, najlepiej zapytaj o to swojego faceta a nie Macieja ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

buhahahahaha ale pani wie o czym ja mówię? widzieliście dzisiaj jak się nabijał ze stałej pracy?

I witam panstwa Wróżbita Maciej mam ogromną przyjemność gościć na waszym portalu zapraszam do rozmowy ze mna ja sam jestem sceptykiem ale zapraszam tez tych niedowiarków a sami panstwo powiecie ten to ma trafność.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

I powiedzcie mi kochani co ta odpowiedź na moje pytanie ma oznaczać? Bo się nie dowiedziałam czy mu na naszym związku zależy i czy jest wobec mnie szczery :D odpowiedź na tak czy na nie? ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po raz pierwszy zadzwoniłam do tego programu i szczerze mówiąc nie jestem zadowolona...dodzwoniłam się za 5 razem, zadałam konkretne pytanie czy mojemu chłopakowi zależy na naszym związku i czy jest wobec mnie szczery. dostałam odpowiedź : " Ale pani jest w wolnym związku, nie będzie on zalegalizowany, on nie chce ślubu" i dosłownie po sekundzie połączenie zostało przerwane... a więc straciłam około 20 zł i nie dowiedziałam się tego, czego chciałam....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

heheh jestem ciekawy ile jeleni dzwoni w trakcie porady do czego tak namawia maciej ????
przeciez to zmyla ...niech siegnie za telef 1000 i dzwoni w trakcie porady to i tak nie uzyska polaczenia nikt a ile kasy poszlo ?
latwo policzyc :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

no skandal !!!

Zadzwoniłeś do wróżbity i cie oszukał !

Chamstwo :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety też chciałem się przekonać za którym razem.Zadzwoniłem 5 razy a tu papuga w telefonie,że został wylosowany inny numer.BZDURY!!!!!!!!Pozbyłem się pieniędzy bez połączenia.Naciągacze podli.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

jasne najlepiej do kosciola i do ksieda jak ci da swoj nr. tel. to napewno odbierze bo w potrzebie hehehe
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jeśli chcesz podam Tobie namiary na Mayron numerologa i tarocistę naprawdę godną zaufania i profesjonalną osobę

Inne tematy z forum

Jaki żel intymny polecicie? (66 odpowiedzi)

Czym się kierować przy zakupie żeli intymnych i na co zwracać szczególną uwagę ? Mianowicie od...

problem z dzieckiem sąsiadów (463 odpowiedzi)

Witam,2,5 letnie dziecko sąsiadów bardzo często biega po mieszkaniu krzyczy w późnych godzinach...

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (23 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...