Kosmika TV Wróżbita Maciej i inni...

Witam wszystkich,

Ostatnio lubię oglądać Kosmikę TV, wróżbitę Macieja i innych, nawet próbowałam zadzwonić, próbowałam kilka razy, dzień później znów kilka razy i w żaden sposób nie mogę się dodzwonić. Jak to jest, że ludzie którzy się tam dodzwaniają mówią że udaje się za pierwszym, drugim razem, a mnie nie udało się wcale pomimo usilnych prób, pomimo że dzwoniłam w różnych momentach, i w trakcie porady i w innych momentach? Czy to oglądacie? Może jest ktoś kto się dodzwonił i potwierdzi, że faktycznie można dodzwonić się łatwo.
Nie chce żeby zaraz stworzyła się dyskusja na temat czy wierzyć we wróżby czy nie, czy sie sprawdza czy nie, czy głupota korzystać czy nie...
Co o tym myślicie?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 51

Re: Kosmika TV Wróżbita Maciej i inni...

to prawda nie mozna sie dodzwonic....ale wysylajac sms z pytaniem dostlam wrozbe .ktora sie sprawdzila.dlatego w to wierze.dlatego jak niewiem co mam zrobic z jakim problemem to pytam wrozbite.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 18

fajne są te runy obrazko we co ma maciej to sa chyba karty phoex czy jakoś tak
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

człowieku jestes idiota nie rozumiem was po co wam wrozbici ale jak ktoś mma z deklem to dzwni lub chodzi do oszustów kup se karty i se wroz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

i tak z moich obserwacji ...byc moze nawet rozmawialem z Maciejem ale ta rozmowa bedzie pokazana za tydzien :D
w trakcie programu nie dodzwoni sie nikt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE DAJCIE SIE NABIERAC
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

mysle ze caly program do bani ...probowalem sie dodzwonic i nie uzyskalem polaczenia nawet za 7 razem mimo ze wrozbita oczekiwal na rozmowce ....za 8 razem uzyskalem polaczenie ale przekierowane do innego wrozbity nie na wizji ....nie zdazylem zadac pytania a po kilku slowach wrozbity dostalem komunikat ze czas polaczenia jest limitowany i zostanie przerwane to jest zwykle naciaganie i psucie opinii o wrozbitach bo wychodzi na to ze to oni sa oszustami a nie TV
latwo wiec policzyc ze wydalem 3 dychy i nic nie uzyskalem
twierdze wiec ze to bzdura i naciaganie naiwnych ...dziwie sie ze dalem sie nabrac tylko 2 razy pierwszy i ostatni
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

zapraszam na blog http://www.podrozeipasja.blogspot.com
zakupy z pasją
pozdrawiam goral
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

idzcie wszyscy do egzorcystów bo szatan was opetal
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

hahaha biedna sad ci zwroci pieniądze albo kiedy wygram w totolotka a za polaczenie można juz 2 wyslać :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgłoś sprawę do sądu, że się nie dodzwoniłaś :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

chyba tylko kretyn dzwni jak pisze linie wolne wiadomo ze zamykaja linie latwiej podczas porady ale po co lepiej idzcie do kosciola a nie do wrozki na pewnowam to nie pomoze ale jak nie macie co z pieniedzmi roic to lepiej dajcie na chore dzieci
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Krętacze i naciągacze ludzie nie dajcie się nabrać. Dzwonołam dzisiaj 9 razy. Linie były wolne. NIESTETY POINFORMOWANO MNIE, ŻE WYLOSOWANO INNY NUMER CO BYŁO POPROSTU KŁAMSTWEM. kOSMIKA MA STAŁYCH PRACOWNIKÓW KTÓRYM PŁACI ZA ZADAWANIE PYTAŃ I INFORMNOWANIE TELEWIDZÓW ŻE DODZWONILI SIĘ Z ZA PIERWSZYM RAZEM. PRÓBY KONTAKTU BEZ REZULTATU PODEJMOWAŁAM W GRUDNIU 8 RAZY OPRÓCZ DNIA DZISIEJSZEGO.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

wy naprawde dzwonicie?? hahahahahaha. prosze mi wybaczyc ale jak to można być naiwnym zeby siedziec przed TV i dzwonic do wróżbity :))))))
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

a no właśnie ! :)
w wakacje przez przypadek trafiłam na Macieja :)
tekst który mnie rozwala : a no właśnie .!
megaa . xd
albo : a to dziękuje za uzanie ! xd .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

baby nie maja co z dupa i pieniedzmi robić ktore mąz zarobił
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

rocks to chyba jedyna normalna osoba

ja też potrafił bym wrózyc chyba tworze gabinet ezo... dobry interes a klepać każdy idiota potrafi nawet o teraźniejszości bo wszystko można po tonie i pytaniu rozpoznać kupie se doel masters i zrobie czry mary czy czaneling połącze sie ze świecami i aniołkami
na 1000% dovid w telewizji siedzi i mu anioły dają aure czasem mi sie wydaje ze kobiety są z kkosmosy
ale tylko te lafiryndy co są na tym forum Ojej przerwał się przekaz :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie będę uprawiała z tobą polemiki.Zmień po prostu forum bo na tym nic nie ma dla ciebie.Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Posłuchaj co ci wróżbita Maciej powie ...

i zastanów się szczerze kto jest większym idiotą :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

gdyby nie (CI IDIOCI)Ty zapewne byłbyś jeszcze na drzewie;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ja błagam, żeby te kobiety, które chodzą do wróżek i wierzą te bzdury nie płodziły dzieci.

Mniej idiotów będzie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

ludzie błagam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Samodzielna nauka języka angielskiego - rady :) (153 odpowiedzi)

Hej :) Postanowiłam zacząć uczyć się języka angielskiego. Niestety finanse nie pozwalają na...

Cosmelan (21 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was robił ten zabieg??

Jaki balsam do ciała polecicie (84 odpowiedzi)

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?