Koss Development

Deweloperzy

Gdynia, Gdynia

Emde - ocena (1) Polecam porozmawiać z ludźmi, którzy kupili od tego patodewelopera... Emde Arek - ocena (1) To rzeczywiście prawda co pisze Ryszard. Droga przez mękę z wyegzekwowaniem... Arek Ryszard - ocena (1) Na początku wszystko ok. Po odbiorze lokalu duża ilość usterek. Największe... Ryszard
ewa - ocena (1) Polecam dewelopera ewa Marcin T. - opinia (1) Bardzo dobry developer. Indywidualne podejście i nieszablonowe rozwiązania.... Marcin T. Marek - opinia (2) Deweloper który pozytywnie zaskakuje a to dzisiaj niezmierna rzadkość. Firma... Marek Magda - opinia (2) Świetny kontakt i przemiła obsługa. Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni ze... Magda Ilza - opinia (4) nie polecam, deweloper nie jest słowny Ilza Tomasz Korabowski - opinia (1) Profesjonalne podejście ale przede wszystkim bardzo estetyczne budownictwo.... Tomasz Korabowski Zosia - opinia (1) Pełen profesjonalizm, świetna obsługa! Polecam z całego serca Zosia Monika - opinia (1) Profesjonalny kontakt z Biurem Sprzedaży. Monika Agata - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa w szczególności dział sprzedaży Agata Gdynianin - opinia (1) Dobrze skomunikowane Kosakowo, to jakiś żart? Gdynianin Nie mogę się doczekać (1) Już od dawna szukaliśmy tak dobrej lokalizacji; pod samym lasem blisko... Aga Moje miejsce na ziemi (1) miałam obawy przed zakupem, bo to nieduży deweloper w porównaniu do tego co... Ag