Koszty urodzin w Barbados Gdańsk

Witam,

Chciałabym zorganizować urodziny w Barbados w Gdańsku, czy ktoś mógłby mi miej więcej nakreślić jaki jest koszt organizacji urodzin dla ok 20 osób? Wiem, że alkohol nie jest tam zbyt tani coś koło 70 zł na 0,5l. Czy można wnieść swój alkohol, albo za zgodą managera, albo po cichu?:-) Proszę pomóżcie bo nie mam zbyt dużo czasu do urodzin, a nie wiem czy finansowo mi się to uda.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Koszty urodzin w Barbados Gdańsk

i nikt nie ma zdania na ten temat:-(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Koszty urodzin w Barbados Gdańsk

ja robilem tam urodziny...osobiscie nie polecam, swojego alkoholu na pewno nie wniesiesz, droga jest bardzo jak na ten standard a do tego jak opuszczalismy juz lokal to jakas przerosnieta malpa z ochrony cmoknela do mojego kolegi, poszlismy do menagera na skarge i skonczylo sie zlamanym nosem kolegi, tak zareagowal menager klubu ze umowil mojego kolege na zewnatrz z ochroniarzem....wiec nie polecam, lepiej parlament, fajne duze loze, i do tego ogromny klub, co z tego ze tam same dzieciaki jak Wy bedziecie swoja paczka i ze soba sie bedziecie bawili, albo Miasto Aniolow bo tam to co zaplacisz za loze to cala kwota jest do odebrania w barze w alkoholu...a swojego alku to Ci nigdzie nie pozwola wniesc, takie prawa rynku ;) pozdro i sto lat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

WAKACJE (49 odpowiedzi)

Troche to temat z gola odmienny niz panujace tu obyczaje, ale jak podsumowywujecie te wakacje ???...

Jak nauczyć się prowadzić sklep internetowy (10 odpowiedzi)

Jestem tutaj nowa, także bardzo proszę o wyrozumiałość Pomagam tacie rozkręcić jego biznes...