Koszulka termoaktywna z długim rękawem - gdzie dostanę w Gdyni?

Witam wszystkich jest to mój pierwszy temat na tym forum. Mam pytanie, czy znacie jakiś sklep sportowy w Gdyni gdzie można dostać koszulkę termoaktywną z długim rękawem? Coś takiego: http://www.oui.pl/zdjecia_zoom/8200/Koszulka_Termoaktywna_Henderson_d.jpg

Byłem w poniedziałek w Rivierze chyba w każdym sklepie sportowym i nigdzie nie mieli.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Koszulka termoaktywna z długim rękawem - gdzie dostanę w Gdyni?

W każdym wiekszym sportowym sklepie w jakiejść galerii handlowej - np. w Intersporcie w Riwierze. Albo w Decathlonie w Rumii. To już wlasciwie teraz sdandard na stanie sklepu sportowego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

no wlasnie niestety nie było. Odwiedziłem w Rivierze - intersport,adidas,nike,4f,puma i sport center czy jakos tak. Nigdzie nie było, nawet sprzedawcy nie wiedzieli czy będą mieli w najbliższym czasie.

wow, aż mi się nie chce wierzyć.. niedawno oglądałem w intersporcie, ale w gdańsku w galbałcie. dziwna sprawa.

możesz też poszukać w sklepach turystycznych, ale zadnych konkretnych w gdyni nie znam

dzisiaj jeszcze byłem na chylonii przy tesco w adidasie i w samym tesco w sklepie sportowym adidas/nike/reebok nigdzie nie było. ja to mam szczescie heh

e, w tych adidasach/nike/reebok to sie nie dziwie ze nie było.. celowałbym wiec w decathlon i sklepy turystyczne

Rzeczywiście ... to jakaś porażka z tym ... Decathlon owszem oferuje jakieś tam ale ... ciężko w ogóle natrafić na zwykłe termoaktywne jednokolorowe z luzem na rękawach ... a jak już gdzieś (są) np. w sklepach jaki Opisałaś to ... ceny mają tak popieprzone że aż wstyd ... . Najlepiej śledzić oferty po całym naszym kraju z takimi rzeczami - bo on są i doliczyć sobie jakieś tam koszty przesyłki bo w mojej Gdyni - to jakaś przykra porażka z tym ... hej ...... .

W takich marketach nie znajdziesz dobrej jakościowo odzieży. Ja osobiście korzystam z odzieży Rab (Anglia) I każdemu ją polecam, brzmi jak reklama, ale gdybym nie miał to bym nie pisał. Co to za firma to znajdziesz opis w takim blogu turystycznym.
https://centrumkolarskie.pl/jaka-bielizna-termoaktywna-jest-najlepsza/
https://centrumkolarskie.pl/jaka-dobra-koszulka-na-lato-i-zime/

Inne tematy z forum

Suplementy sportowe (6 odpowiedzi)

Dzień dobry. Mój partner i ja planujemy nabrać czystej masy, a następnie zająć się rzeźbieniem...

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

Czy warto uprawiać sport? (12 odpowiedzi)

Tak się składa, że większość moich kolegów nie uprawia żadnego sportu. Ich zdaniem nie jest on im...