Koszulki

Czy jest w Trójmieście/okolicach jakaś firma produkująca koszulki kolarskie na zamówienie? Chodzi mi o kilka sztuk. Sopot Killers - gdzie Wy robicie swoje? Jak to wygląda w szczegółach typu cena, albo ile sztuk trzeba zamówić itp?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Koszulki

Cześć,
Zamówienia realizujemy w http://www.questsport.pl/questsport/ . Materiały moim zdaniem są dobrej jakości, podobnie jak pampers i całe wykończenie. Jakość produktów wypuszczanych przez q. poszła w górę. Pierwsze koszulki, jakie od nich kupiliśmy parę lat temu, były słabo zszyte – napisy nachodziły na siebie, po reklamacjach udało się wszystko naprostować - nie było to przyjemne dla żadnej ze stron. Jednak aktualnie pomyłek (w naszym przypadku) już nie ma i można śmiało rozpoczynać współprace. Ceny są uzależnione od ilości zamawianych ciuchów (ogólnie przystępne). Z praktyki dodam, iż ważne jest dobre porozumienie klient - grafik: z obecnym pracującym w quescie jest to możliwe, dzięki czemu wszystkie napisy są na swoim miejscu :) Największym minusem jest czas oczekiwania - 2 miesiące... (szybciej nam ani razu nie przysłali).
Póki co, przetestowaliśmy: bluzy, koszulki, pampersy, rękawki, nogawki, czapeczki, kamizelki (dla mnie rewelacja).
Cennik posiadam, ale nie wiem czy jest jeszcze aktualny, najlepiej poprosić firmę o podesłanie nowego.
Przy zamówieniu trzeba jeszcze pamiętać o:
- kosztach ustawienia do druku - 120 zł (za całe zamówienie)
- dodatkowych kosztach związanych z ilością wykorzystanych kolorów
- dopłacie za dodatkowe napisy (w naszym przypadku, gdy każdy ma swoje imię i nazwisko na rękawku obowiązywała dopłata)
- kosztach przesyłki
Jak masz jakieś pytania pisz na maila - chętnie pomogę.

www.sopotkillers.pl

Dzięki Wojtek! :)
To jest to czego potrzebowałem. Już dostałem od nich na maila cenniki i resztę detali.
pzdr

Mam też spore doświadczenie z firmą Quest. Zamawialiśmy w ubiegłym roku stroje dla GEBO. Czekaliśmy na to 3 miesiące. Dzwoniłem co tydzień i za każdym razem wymyślali coś innego. Stroje przyszły totalnie zepsute! Wymiary się nie zgadzały, a logo kilku firm było wybrakowane. Szczytem było zamieszczenie logo Maxima w lustrzanym odbiciu. Po reklamacji przyszły już dobre, ale ile nerwów to kosztowało, wiem tylko ja. Zresztą początek sezonu przejeździliśmy bez strojów. Dodam tylko, że w połowie sezonu zamówiliśmy same kurtki. Problemy były dokładnie te same!!! Moim zdaniem firma ma poważne problemy ze sobą. Przepływ informacji jest fatalny!

W tym roku dla Treka Gdynia zrobiliśmy w firmie BCM Nowatex. Oni od lat szyją stroje na bardzo wysokim poziomie, dostarczają stroje dla kolarskiej kadry narodowej. Przysłali nam na klub sample, po zamówieniu czekałem tydzień na projekt, potem tydzień na gotowe stroje. Wpadki nie było. Jakość pierwsza klasa. W przyszłym roku nowe stroje tez zamawiam w BCM Nowatex.

Jeśli masz stalowe nerwy, to polecam Questa; są tańsi.
Jeśli chcesz mieć fajny strój, to polecam BCM Nowatex, osobiście wolę dopłacić parę złotych na sztuce niż wściekać się przez parę miesięcy.

www.bcmnowatex.com.pl

Ja rowniez moge polecic BCM Nowatex. Co prawda nie szyli mi nic na zamowienie, a jedynie kupilem kompletny stroj z jednym z gotowych wzorow, ale moge potwierdzic, ze ubranka sa wysokiej jakosci. Zadnych sterczacych nitek itp. Jak dla mnie super.

Witam

Mysly robili swoje stroje w firmie PJSPORT w Tczewie

również polecam PJ. W firmie było zamawianych n-dziesiąt sztuk z nadrukami i wszystko bdb.

Pokusiłem się kiedyś na strój marki BCM,powiem krótko totalny syf.Materiał na koszulki do dupy,wkładka w spodenkach kicha-nie polecam.Jeśli chodzi o firmę Quest to Rafał miał całkowitą rację,ale...Zamówiliśmy wersję Pro,materiały pierwsza klasa.Co do szycia to powinni zatrudnić lepszych ludzi.Ogólnie rzecz biorąc-firma Quest jest garażowa,logistyka do dupy,podrzędnych klientów mają w dupie-jak to w Polsce.K.... zawsze coś.

Co do Questa zgadzam się z Rafałem, to są amatorzy, na maile odpowiadają z dwu tygodniowym opóźnieniem, nie idzie się dogadać, mówią, że zrobią i robią, ale termin pare miesięcy późniejszy, nie mam na nich sił, niech się p.....

ja mam teamowe ubrania questa, fakt ze nie mialem nic wspolnego z zamawianiem, ale te co mam sa super, bardzo dobry kroj i jakosc, jestem bardzo zadowolony

Inne tematy z forum

Czy są jakieś prowizje i haczyk? (3 odpowiedzi)

Szukam kasyna, które nie będzie miało ukrytych opłat i problemów z wypłatami. Skąd mam wiedzieć,...