To wypuść starego. Może nie będzie tak skuteczny w odstraszaniu kotów jak pies, ale przynajmniej ruchu trochę będzie miał a Ty w tym czasie wolny telewizor ;]
Nafaszeruj czymś te koty, niech padną i będzie spokój. Znam ten problem. W domkach jednorodzinnych tez nie jest fajnie, gdy wszyscy dookoła mają koty podwórkowe tylko nie ja :/ Ale my to krótko i bezboleśnie dla nas zakończyliśmy i problem się "ukrócił" :D
Co wy z tymi kotami? Dajcie żyć braciom mniejszym. Ja sobie często żartuję z kotów, że autystyczne to i wredne, ale nigdy bym nic złego im nie zrobił. Ani nie nawoływałbym. Niech se żyją. Wiadomo, że psy są fajniejsze. Kwestia natury. Pies ma instynkt stadny, a kot to samotny predator.
Stwierdzam, że prawdą jest, iż "przelatując wzrokiem" widzi się tylko początek i koniec.
Nie zauważyłem wcześniej literówki u CziCzi.
Masz więcej czasu, czy CziCzi cię zainteresowała? ;>
Ładnych N lat temu, regularnie, co miesiąc przejeżdżałem przez Krośniewice.
I za każdym razem o oko obijał mi się widziany przez ułamek sekundy między budynkami szyld "Produkcja spermy".
Aż kiedyś nie wytrzymałem, stanąłem i polazłem sprawdzić o co kaman.
Napis brzmiał "Produkcja supremy" :D
Agrafia ialah gangguan komunikasi pada seseorang yang tidak mampu mengerti atau mencurahkan isi hati dalam bentuk tulisan, walaupun sebelumnya ia sudah mengertinya. Gangguan ini merupakan akibat kerusakan bagian otak yang mengendalikan fungsi untuk mengerti atau mengungkapkan perasaan dengan tulisan.