Kozi Gród

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
poproszę o adres i opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kozi Gród

Hej, bylam w Kozim Grodzie w zeszlym roku bo tez chcialam miec tam wesele http://www.kozigrod.pl/niemiecki/kontakt/ cos w tej chwili polska strona nie dziala :-(
Ladnie tam jest, cicho i przytulnie, mili ludzie prowadza , weszytsko jest swieze. My tam jesdnak nie robimy wesela gdyz poznalismy sie z przyszlym mezem na polwyspie i robimy wesele w Juracie w Neptunie.
Ale moge jak najbardziej to miejsce polecic chocaiz chwilami wydaje sie byc za bardzo ''konferencyjne''
Trzeba samemu jednak pojechac i ocenic

a ja slyszalam ze ten szef jest niebardzo...nie wiem...tylko slyszalam :-)

Bylam tam na weselu przyjaciolki:-) super miejsce! Cisza, klimat! Polecam!

Mialam wesele w Kozim Grodzie w czerwcu 2005:) I z czystym sumieniem polecam. Wlasciciel bardzo mily, wszystko mozna z nim uzgodnic i sklonny jest do wielu ustepstw;) Obsluga na weselu poprostu rewelacja! Niesamowicie profesjonalnie i przy tym niezwykle uprzejmie. Goście weselni byli zachwyceni tym miejscem, obsluga, noclegiem i ogolnie klimatem:)
Pozdrawiam

a ja doswiadczylam... I wlasciwie to byla jedyna kwestia, ktora nam sie nie podobala. No i radze zwrocic uwage na jedzenie. Obsluga natomiast bez zastrzezen

W Kozim Grodzie są b. drogie noclegi i w ogóle uważam, ze cennik na ich stronie jest strasznie zamieszany. Więc pewnie wszystko trzeba uzgadniać indywidualnie.

Miesce bardzo ładne. Wstepnie tez sie zastanawialismy ale po symulacji cenowej na 80 osob /wesel+noclegi+poprawiny/ wyszło 32 tysiąe więc zdecydowanie za drogo. Wszytsko zalęzy od tego ile chcecie wydać, poza tym sale do tanczenia są łaczone tzn, drzwi sie rozuwa ;))