Koziołek Matołek

Temat dostępny też na forum: Koziołek Matołek
Opinie do spektaklu: Koziołek Matołek.
Autor: Kornel MakuszyńskiScenografia:Jacek ZagajewskiMuzyka:Robert ŁuczakChoreografia:Władysław JanickiPrzygotowanie wokalne:Jerzy StachurskiInspicjent:Waldemar SawickiObsada: Jadwiga Sankowska - Koziołek MatołekPaulina Bednarska - Dworzanin, Chińczyk, IndianinUrszula Ircha - Chińczyk, MałpkaEwa Jerkiewicz - Chińczyk, Małpkai inni
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

proszę o pomoc!!!!!!

przepraszam że pishe w tym miejscu, ale to jest bardzo ważne... koziołek jest super, a ja potrzebuje tabulatury na gitare albo nuty. kce sie nauczyc grać koziołka matołka, bo jest super... proszę o odpowiedź wszystkich którzy znają... i mają... z góry dziękuje
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak wogle sadzę że ten teatr jest najleprzym w trójmieście ale grać koziołka matołka to przesada.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

polecam

Uważam,że Koziołek Matołek jest super. Byłam bardzo mile zaskoczona tym spektaklem tym bardziej ,że byłam w tego typu teatrze pierwszy raz w życiu. Uważam ,że każdy kto ma dzieci powinien tam z nimi iść. Bardzo polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

lolek

a ja chce taby do janosika t nie jest kit bo utknałem w miejscu i nie wiem jak jest dalej jako mozecie mi pomóc to napiszcie lub zapodajcie linka lollus@interia.pl

wspomnienie

kiedy miałem 4 lata pierwszy raz poszłem do teatru miniatura niewiele z tego pamiętam bo mam juz 10 lat ale pamietam ze mi się bardzo podobalo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

koziołek

kozioł to głupekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

pomyśl!!!

Dla małych dzieci to super bajka to że ci sie nie podoba to nie znaczy że masz wyzywać koziołka.

Inne tematy z forum

Cudowna terapia (10 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Cudowna terapia . Cudowna terapia "Komedia małżeńska, którą powinni...

KONCERT SYLWESTROWY - REWIA 2000+ (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: KONCERT SYLWESTROWY - REWIA 2000+ . KONCERT SYLWESTROWY - REWIA 2000+...

Avenue Q (26 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Avenue Q . Avenue Q na podstawie oryginalnego pomysłu Roberta Lopeza i...