Kradzież anteny CB

Temat dostępny też na forum: Motoryzacja Grabówek
W dniu dzisiejszym o godzinie 8.15 skradziono mi Antenę CB SIRIO AS 100 z samochodu zaparkowanego w Gdynii przy ulicy Grabowo 4. Osoba poruszająca się srebrnym rowerem raczej w młodszym wieku obserwuje samochód z lasku nieopodal, ucina przewód, zabiera antenę i ucieka. Film przedstawia jedynie moment samej kradzieży. Co ciekawe, parkuje samochód na tej ulicy od 3 lat (student AM) zawsze z anteną pozostawioną na dachu i pierwszy raz taki przypadek.

Wideo: http://trojmiasto.tv/Kradziez-anteny-CB-Gdynia-ul-Grabowo-8090.html

Oczywiście wszelka pomoc w ujęciu sprawcy mile widziana chodź zdaję sobie sprawę, że szanse nikłe. Oczywiście sprawa zgłoszona policji, nagranie przekazane.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kradzież anteny CB

Sie przymierza jak szpieg z krainy deszczowcow ;-) caramba!!! A tak serio.. To jest paranoja, patologia i h... Wie co jeszcze!!! Niedługo to będą lakier z auta kradli!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najśmieszniejsze jest to, że antena warta nieco ponad stówkę minus przewód to teraz warta jest grosze... No ale na flaszeczke na święta będzie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

niemądrych nie sieją, to jakbyś zostawił kubek z kawa na dachu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zaginiony: Jacek Adamczyk (16 odpowiedzi)

Jacek Adamczyk . ur. 20.10.1966 r. zam. Gdańsk, ul. Arkońska 244/4 Komisariat Policji w...

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Czy ktoś byl w Areszcie Śledczym w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy ktoś przebywal, odwiedza/ł pracuje lub pracowal w Zakladzie karnym w...