Kradzież samochodu

Temat dostępny też na forum: Osowa
Wczoraj tj 3 stycznia - na Osowie ukradziono mi samochód.Z pod domu.Wysiadłam z samochodu,zeby otworzyć garaż - złodziej wskoczył do samochodu i odjechał. On się zaczaił i czekał na mnie.Nie mogłam nic zrobić.Ludzie !!!!!Uważajcie!!!!!! było to o 10.15 rano!!!!! Osowa nie jest taka bezpieczna jak się wydawało.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Kradzież samochodu

Pytanie brzmi kto Ci nagadał takich głupot, że Osowa jest bezpieczna???
Totalna bzdura
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Musisz być, delikatnie mówiąc - wyjątkowo nierozważna! SAMA jesteś sobie winna skoro wysiadasz z auta otwierać drzwi, czy bramę i zostawiasz otwarte auto pewnie z kluczami w stacyjce! Uważam, że dobrze Ci tak, może się czegoś nauczysz i wyciągniesz wnioski na przyszłość... I nie miej pretensji do otoczenia, że "Osowa to wcale nie taka bezpieczna dzielnica" - po 1. Pewnie, że nie NIE, a po 2. Jak zapewne słyszałaś - okazja czyni złodzieja!!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wiem bucu, że ty nie słyszałaś o kluczykach bezdotykowych ,bo w twoim starym rozjechanym golfie tego nie masz.I zawsze zamykasz wszystko i wszędzie na 20 sekund.Poczytaj sobie jak nowe,dobre samochody sie odpala i gadaj.Takie szm.. jak ty pewnie jeżdżą za ludzmi ,wypuchaja ich z aut i potem je kradną i są najmądzejsi potem na forum.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 15

Woow, jaki osąd... Czy słuszny? :D . - Nie wypowiadam się. :D .

Nowe dobre samochody, można lokalizować (chyba).
Na pewno nie woziłaś wszystkich dokumentów auta w nim. Np. umowa i takie tam. Pójdź na policję. Znajdzie się. :D .
A Cwaniak nie przerejestruje go bez Ciebie... Chyba. :D .
....Wszyystko się może zdarzyć... Jak to Anita Lipnicka nam pięknie śpiewała. :D .

Pozdrawiam Natalia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Może i facet nie ma racji, ale Ty z Twoim słownictwem jesteś sama bucem. współczuje, żenada
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Treść odpowiedzi oraz niezadowalający poziom słownictwa to niestety jest Pani wypowiedz. Bardzo niedobrze jest wypowiadać się o osobie której w ogóle się nie zna. Osoby publicznie wywyższające się stanem posiadania nie należą do grona osób które znam i które chciałbym poznać (inni zapewne także).
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak masz tyle kasy debilu to nie płacz tylko biegnij i kup sobie nowy :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

To racja , pi próbowano ukraś ale pogoniłem bandytów .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie oddam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Boże kobieto masz tak żałośnie płytki poziom inteligencji? Zapatrzona w siebie i swoje dobrodziejstwa dziewucha ... a fuj. Tak to jest jak z "dziada zrobi się Pan"

Nie ważne czy ktoś jeździ rozjechanym golfem czy jak piszesz nowoczesnym samochodem strata tak samo boli i uczy zarazem. Jednak co pieniądze robią z człowiekiem? żyj dalej w tej swojej zakłamanej bajce o tytule "życie" pokazuj jak jesteś cudowna sąsiadom, koleżankom z pracy a na anonimowym forum wyrzucaj słomę nagromadzoną w butach.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Czy ktoś byl w Areszcie Śledczym w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy ktoś przebywal, odwiedza/ł pracuje lub pracowal w Zakladzie karnym w...

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Zaginiony: Jacek Adamczyk (16 odpowiedzi)

Jacek Adamczyk . ur. 20.10.1966 r. zam. Gdańsk, ul. Arkońska 244/4 Komisariat Policji w...