Pizza dobra obsluga do kitu (1) Witam nie polecam tej pizzerii na tel no chyba że ma się dużo czasu, lubi... Michał Czekamy dwie godziny na pizzę (2) To skandal, jak mozna czekać na pizzę dwie godziny, w dodatku kierowca nie... Anna i Adrianna Przykro ale nie polecam (1) Nie polecam tej pizzeri - korzystałam z trzech lokalizacji: dwie w Gdyni i... Mały
niepolecam :/ (3) niestety ostatnio zamówiłem jedzenie z tej oto knajpki i musze z przykrością... dobry klient Magda - opinia (2) do tej pizzeri trafiliśmy przypadkiem ale firma wsumie znana więc dlaczego... Magda katastrofa!!!!! (3) witam.. pierwszy raz pisze na jakas pizzerie czy re3stauracje takze mozecie... bartek Maciej - opinia (1) Ulubiona pizzeria Maciej Jest tak samo dobrze w całej Krainie (1) No,no,no jadłem już w pozostałych lokalach Krainy Smaku i przyznam, że... Croc112 pychota:) (1) zajeżdzam zawsze przed zajęciami na AM mieszą się z tyłu na małej uliczce,... Marcel Genialne ciasto (1) Przestestowałem ich wszystkie lokale, na Kapitańskiej zamawiam będąc u... Grześ i Kasia Nigdy wiecej ! (1) Dzien pierwszy. Zamowilem zupe i cheeseburgera z dodatkowym boczkiem. Tak jak... Maciej slabooooooo (1) Po otrzymaniu zamowienia i probie jego konsumpcji stwierdzilam ze musze... ja rewelacyjne ciasto (1) zamówiłem 2 giganty capriciosa i hawajska, po 40 minutach od zamówienia... Marek Grabówek Wspólna nauka do sesji = pizza z Krainy Smaku --> to absolutny MUST :) (1) Czasem razem ze znajomymi z roku uczymy się do egzaminów i wtedy zawsze... Monika polecam serdecznie:) (1) :)))))) pilotow strasznie przecietna NIE polecam (1) witam zamówiłem po raz koleiny pizze z tej pizzeri i musze przyznać, że... Cichy http://forum.trojmiasto.pl/kebab-i-gyros-w-bulce-to-nie-jest-to-samo-t213656,2,33765.html (1) http://forum.trojmiasto.pl/kebab-i-gyros-w-bulce-to-nie-jest-to-samo-t213656,... Kasia sympatyczny dostawa pizzy kraina smaku przymorze ;-) (2) polecam wszystkim zapracowanym mieszkancom na wynos .. Obroncow Smaczne jedzenie mila obsluga :-) (1) co w tytule :) Przymorze Kraina staly klient Polecam :) (1) Szybko , smacznie :) Lokal przymorze Montana