Krawcowa Gdynia Centrum

Temat dostępny też na forum: Kobieta
Witajcie, poszukuję krawcowej w centrum Gdyni. Czy możecie mi kogoś polecić, chcę jedynie skrócić spodnie, nic wielkiego ale chciałabym kogoś z polecenia by tak prostej rzeczy nie zepsuć ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Krawcowa Gdynia Centrum

Ja spodnie skracam zawsze w punkcie krawieckim w Realu na Wzgórzu. Nigdy mi nic nie sknociły :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

O to fajnie... faktycznie, nie zwróciłam uwagi. A jak cenowo?

15 albo 20 zł za skrócenie:)

a ja polecam krawcowa na olsztynskiej :)

czesc ja polecam krawcowa w gdyni na morskiej..:)

a gdzie na morskiej i ile za skrócenie spodni?
Znacie może jakąś w śródmieściu np. starowiejska?

Kiedyś był krawiec na ul Batorego
http://www.pracowniastyl.abajt.pl/

Ja polecam w rumii bardzo tanio przestepne ceny u pani Danusi zawsze wszystko dobrze zrobi i zawsze na czas zostawiam tel.694522508
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

No tak, ale ja mieszkam w Gdyni i nie będę ze skróceniem spodni jechać do Rumi bo więcej wydam na 4 dojazdy niż za skrócenie spodni ;P

Polecam pracownię na ul.Starowiejskiej 42/48 w jednym punkcie ze sprzedażą firan. Są tam trzy panie zajmujące się szyciem od lat korzystam z ich usług i jeszcze się nie zawiodłam.

witam, poszukuje nr tel do Pani Kasi krawcowej właśnie z tego punktu. Czy mogłabyś pomóc?

a czy szyjesz także ubrania ? w jakiej cenie była by tunika : http://mostrami.pl/product-pol-10972-T-shirt-oversize-z-kieszeniami-szary.html

ja polecam mały zakład na ul. BP DOMINIKA (niedaleko Evi Medu)
strasznie czepialska jestem i zwracam uwage na szczegóły - tam pani bardzo ładnie skróciła mi rękawy w kurtce (chyba są nieco za krótkie ale to może być moja wina bo taką długość sobie zażyczyłam)
świetnie dopasowała mi za długie ramiączko w kiecce asymetrycznej z 1 ramiączkiem tylko:) było uszyte z tiulu i innych cudeniek - kieca i samo ramiączko wygląda super a mojemu bratu rekawy w garniaku skracała:)

generalnie jest ok, cena 20zł, ale trzeba ją piłowac co do terminu bo nie zawsze się wyrabia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

aha i dzinsy mi jeszcze skracała. Też jestem zadowolona, nawet bardzo:)

na morskiej niedaleko santi i kolo 10001 drobiazgow byla kidys kwiaciarnia

Widziałam ostatnio, że otworzony został krawiec pod biedronką na świętojańskiej. był ktoś może?

dziewczyno, nie zastanawiaj sie ani chwili i udaj sie na hale targowa w gdyni do IGIEŁKI. znajduje sie w podziemiu, zaraz przy schodach od glownego wejscia.

pani jadzia (u ktorej skracam spodnie od lat) bierze za skrocenie jedynie 10 pln, a w dodatku jak ja ladnie poprosisz zrobi to od reki, ewentualnie bedziesz musiala poczekac 15 minut :)

panie z IGIEŁKI nigdy w zyciu mnie nie zawiodly, a przerabialam tam wszystkie z ktorymi mialam cos do roboty. serdecznie ci je polecam - sa niezawodne!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

dziękuję, na pewno wypróbuję :)

http://www.trojmiasto.pl/Pracownia-Krawiecka-GRAMIK-Pogotowie-Krawieckie-o3612.html

Korzystałam, polecam. To zaraz przy Skwerze, vis a vis PKO

Witam jestem krawcową i zwężam przerabiam skracam spodnie marynarki sukienki kurtki skórę wszystko to co jest odzieżą i to na prawdę za nie wielkie koszty bo pracuję w domu polecam się i podaje telefon 798 577 924 Gdynia Obłóże

ja polecam na ul. Abrahama 26

ja polecam na starowiejskiej 8, kamienica między rossmanem a szpitalem, po schodkach w dół

Dziewczyny polecam box 306 podziemia hali targowej w Gdyni od razu obok schodów !!! Bardzo miłe dziewczyny i naprawde profesjonalne podejscie do klienta :) z całym sercem moge polecić !! Najlepiej kierować się od Pani Jadzi !! :)

a w jakich godzinach w obote tam otwarte ? :)

Polecam punkt krawiecki na Hali w dolnej części. Szyłam spodnie dla synka, wszystko było OK (cena również).

Inne tematy z forum

Gdynia Centrum (Międzytorze) - opinie i oceny (11 odpowiedzi)

Semeko Grupa Inwestycyjna S.A. wspólnie z należącą do grupy PKP S.A. spółką Xcity Investment...

Meble biurowe na zamówienie - najlepsza firma? (21 odpowiedzi)

Hej, szukam firmy z Trójmiasta, która zajmuje się produkcją mebli na zamówienie - chodzi o meble...

Chore zatoki? (23 odpowiedzi)

Cześć i czołem! Od kilku tygodni mam problemy z przewlekłym katarem i nie mam pojęcia jak sobie...