Witam, poszukuję krawcowej (nie musi być to żaden salon krawiecki), która za rozsądną cenę wykona mi kilka przeróbek. Nie mówię tu tylko o jednorazowym skorzystaniu. Jeśli ktoś mógłby polecić będę wdzięczna..
Witaj, sama mam ten sam problem. Jednak z całą stanowczością odradzam p. Wiesię ze Złotej Karczmy. Wczoraj dbierałam skukienkę która miałabyć tylko skrócona (na ślub siostry gdzie jestem świadkową, a ślub dziś ;() - sukienka jest w 3 różnych długościach tj. za długa, za krótka i na pewnym odcinku OK - generalnie jest krzywa, a od pani Wiesi usłyszałam że mam muchy w nosie i jeszcze za tą fuszerke skasowała mnie 50 zł. Dziś byłam u 5 krawców i rzadne nie podją się naprawy. Nie wiem w czym iść na ślub.
polecam Panią, która ma sklep odzieżowy damski na kossaka kolo sklepu z firanami, na przeciwko była kiedyś drogeria ambra, nazwy nie pamiętam ale coś mi się kojarzy "mała mi" choć nie jestem pewna, pani taka blondynka, w krótkich włosach, skracam u niej spodnie i jestem zadowolona, moja siostra z mamą również korzystają z jej usług i nie narzekają