Krem do twarzy

Liczę na "Babską solidarność". Mam problem z wyborem kremu do twarzy,jest ich w sklepach tak wiele,że nie bardzo wiem który wybrać ( a cera aż się prosi o jakiś) Mam 39 lat,cerę zwiotczałą -ale leciutko,kilka drobnych zmarszczek. Dziewczyny jak możecie,napiszcie o takich które wam służą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Krem do twarzy

Co to ma wspólnego z działem praca?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wiem dlaczego to się tu znalazło,ale jak już zaczęłaś(eś) pisać to napisz coś na temat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam PEPTIDUM GOLD GLA Advanced Face Cream

Nie jest dostepny w byle sklepie,ale:

naturalne składniki, naturalne a nie sysnetyczne peptydy które pobudzają
fibroblasty do regeneracji, zawiera kolagen, jest miedzy innymi przeciwstarzeniowy,

i moglabym sie zalozyc ze po kilku miesiacach stosowania nie zamienilaby go Pani na zaden inny

Ja używam LOREAL REVITALIFT laser, jest krem na dzień i krem maska na noc, ślicznie pachną, super się wchłaniają no i moim zdaniem jest skuteczny:) jest jeszcze z tej samej serii serum, też fajne:) teraz jest promocja tych kremów, można kupić po 2 w zestawie za niższą cenę:)

ania,dziękuję za poradę oczywiście cena to dość istotny czynnik. Paniqa,przeczytałam opis i działanie kremu,który Ty poleciłaś-działanie kremu świetne ale cena 199zł przerażająca,niestety :-(

Ja nie kupuję kosmetyków z tej wyższej pólki cenowej, wybieram te średnie. Z własnego doświadczenia wiem że te bardzo drogie wcale nie muszą być lepsze, bo zazwyczaj płaci się za markę. Kiedyś mialam fisia i kupowałam markowe tusze lub błyszczyki ale niestety zazwyczaj byłam rozczarowana bo wcale nie były lepsze od tych ze sredniej półki. Te kremy kupiłam już drugi raz, bardzo je polubilam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja jako gabinet kosmetyczny mam rabacik w razie czego...poza tym to nie jest krem na 2 tyg tylko na 2-3miesiace mimo swej pojemności, a właściwości stosowania takich produktów są lepsze pozniej niz kwas czy botox, nie mowiac o kosztownych zabiegach odmładzających

ja wychodzę z założenia, że jeśli cos uzywać to coś co działa nie na chwilę tylko długotrwale i jest naturalne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Może ktoś się jeszcze podzieli swoją wiedzą.Zapraszam

Ciężko doradzić, bo każdy ma inną skórę i inne wymagania/ oczekiwania co do kremu, nie napisałaś jaką masz cerę. Ze swojej strony mogę tylko doradzić, żeby krem był przede wszystkim odżywczy a nie tylko nawilżający i szukała bym przeciwzmarszczkowego w przedziale 40+, nawet jeśli problem zmarszczek Cię nie dotyczy, to warto już teraz im zapobiegać, bo pózniej , żaden krem nie udzwignie problemu...ja mam 34 lata, suchą skórę, codziennie się maluję i bardzo dbam i o demakijaż i o odżywianie skóry, dla mnie idealne od lat są kremy z Ziaji, zmieniam je w zależności od potrzeb.

Lucyna myślę, że powinnaś również używać kremu pod oczy.
A krem do twarzy to indywidualna sprawa.
Ja używam na noc i na dzień innych kremów (na dzień koniecznie z filtrem). Kremy zmieniam w zależności od potrzeby skóry.

W drogeriach często masz posegregowane kosmetyki wiekiem (kobiety oczywiście) , więc szukaj w swoim przedziale.

A może wybierz się do kosmetyczki, lub kosmetologa która na pewno dobrze doradzi wybór kremu.
Oczywiście kosmetyczki/kosmetologa sprawdzonej - tu na forum jest masa opinii na temat różnych kosmetyczek, więc bez problemu znalazłabyś coś dla siebie.

Inne tematy z forum

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (108 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...

gdzie depilacja laserowa?? (111 odpowiedzi)

Hej znacie jakis doby salon gdzie robia depilacje laserem diodowym w Trojmiescie?? Najlepiej aby...

Gdzie są fajne lumpeksy ? (96 odpowiedzi)

jakie są ceny w dniu dostawy?