Mateusz - ocena (1) Sugerując się pozytywnymi opiniami wybraliśmy firmę do montażu klimatyzacji.... Mateusz Marcin W - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Potrzebowałem założyć pierwszą w życiu klimatyzację, od... Marcin W Małgorzata - ocena (1) Pełen profesjonalizm przy wyborze i montażu urządzeń. Z dużą dbałością o... Małgorzata
Dominik Okuliński - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z Panów wyników pracy. Cała interakcja z tą firmą to... Dominik Okuliński P K - ocena (1) Absolutnie bez żadnych zastrzeżeń. Sprawny kontakt, wycena z kilkoma opcjami... P K Rafał H. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z przebiegu instalacji klimatyzacji. Pan Krzysztof... Rafał H. Jakub C - ocena (1) Profesjonalna obsługa i porady. Szybki montaż. Wszystko zgodnie z... Jakub C Mirosław - ocena (1) Dobrze, szybko, sprawnie Mirosław Tomasz - ocena (1) Chciałbym wyrazić bardzo pozytywna opinie o firmie Krio-Tech. Jestem... Tomasz Jarek - ocena (1) Profesjonalne podejście, dobre doradztwo, żadnego naciagactwa i porządny... Jarek Bartosz - ocena (1) Wzorowy montaż oraz serwis klimatyzacji przeprowadzony w serdecznej... Bartosz Kasper - ocena (1) Firma Krio-Tech to profesjonalne, życzliwe i uczciwe podejście do klienta.... Kasper Leszek - ocena (1) Wszystko w porządku. Sprawnie, uprzejmie, w terminie. Profeska Leszek Natalia - ocena (1) Bardzo profesjonalna, bardzo sprawna i bardzo miła współpraca. Wszystko... Natalia Agata Strzyga - ocena (1) Profesjonalny montaż, jestem zachwycona. Każdemu bardzo polecam! Agata Strzyga Artur - opinia (1) Serdecznie polecam. Profesjonalna obsługa. Takich firm na rynku potrzeba Artur Karol - opinia (1) Z firmy Krio-Tech skorzystałem z polecenia i się nie zawiodłem. Dobrze... Karol Corvus corax - opinia (1) Polecam! Profesjonalne podejście. Szybkie odpowiedzi. Rzetelne podejście do... Corvus corax Krzysztof - opinia (1) Pełen profesjonalizm i doświadczenie, czysto, estetyczne w dobrej... Krzysztof Jarosław Rekowski - opinia (1) Zdecydowanie polecam firmę KRIO-TECH. Pełen profesjonalizm, elastyczność,... Jarosław Rekowski