Wit - opinia (1) Wysoki profesjonalizm. Bardzo dobra współpraca. Bogata oferta. Satysfakcja... Wit Wojciech - opinia (1) Polecam bez cienia wątpliwości! Terminowo a nawet szybciej, profesjonalne... Wojciech Hanna L - opinia (1) Jak najbardziej polecamy!!!!!! Niesamowicie profesjonalni i... Hanna L
Przemyslaw - opinia (1) Firma zamontowała u mnie 2 klimatyzatory. Jestem bardzo zadowolony zarówno z... Przemyslaw ewelina - opinia (1) świetna firma, pełen profesjonalizm, doskonała obsługa w pełni polecam. ewelina Artur Klemann - opinia (1) Serdecznie polecam firmę - profesjonalnie oraz w miłej atmosferze... Artur Klemann Marzena Przybysz - opinia (1) Fachowa i miła obsługa bede polecać Marzena Przybysz Łukasz - opinia (1) Serdecznie polecam firmę Krio-Tech z Gdyni. Szukałem klimatyzacji do... Łukasz Patryk - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług firmy Krio-Tech. Bardzo dobry kontakt,... Patryk ZK - opinia (1) Montaż klimatyzatora w mieszkaniu - bardzo sprawnie, czysto, szybko i... ZK Piotr - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa.Wszystko się zgadzało z wcześniejszymi... Piotr