Krokodyl

Witajcie

Widziałem że pizzeria krokodyl szuka kierowców, różne mity o tej pizzerii chodzą i chciałbym się dowiedzieć co i jak tam wygląda.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Krokodyl

Jedno jest pewne, że: pizza (chyba nr. 40) ta extra ostra (bodajże Diabolo) jest pyszna, polecam na grubym cieście z extra serem.
A bardziej serio: na Zaspie jest przytulniej niż na Morenie. Co do atmosfery w pracy trudno wyczuć, choć będąc w jednej i drugiej specjalnie jakoś nie odczuwałem negatywnych wibracji. Z kierowcami to różnie u nich bywało: czasem sprawnie szybko i gorącą dowozili ale kiedyś mi się trafił koleś któy przywiózł taką masakrę nie dość że zimną to chyba spodem do góry miał w samochodzie położoną.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Krokodyl

No ja właśnie słyszałem że na zaspie niby lepsze jedzenie, ale na morenie więcej wyjazdów. No i ponoć jedna osoba z szefostwa jest strasznie wymagająca i czepiająca się pracowników od tak, a już pracowałem raz w takiej pizzerii i nie mam chęci by to się powtórzyło.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

PRACA SEZONOWA ZA GRANICĄ (30 odpowiedzi)

Cześć, intersuje mnie praca za granicą. Zbieranie owoców lub warzyw. Gdzie najlepiej szukać...

Wyjazd za granicę za pośrednictwem agencji pracy (3 odpowiedzi)

Szukam sprawdzonej agencji żeby wyjechać za granicę do pracy .myślałam o holandii,anglii . praca...