Krwiobus i mammobus w Bojanie

Drodzy Mieszkańcy Bojana i okolicznych miejscowości,

Mam przyjemność poinformować, że w przyszłym roku będziemy mieli okazję uczestniczyć w dwóch istotnych wydarzeniach zdrowotnych bezpośrednio w Bojanie, przy naszej remizie .

️17 lutego 2024 roku, w godzinach od 9:00 do 13:00, będziemy mieć możliwość oddania krwi w krwiobusie. To wyjątkowa okazja, by wspólnie wesprzeć tę szlachetną inicjatywę i pomóc potrzebującym.

️Natomiast 9 marca 2024 roku, od godziny 9:00 do 15:00, odbędą się bezpłatne badania mammograficzne (niestety bez USG) dla Pań w wieku od 45 do 74 lat. To ważna okazja do dbania o zdrowie i profilaktyki.

Warto zaznaczyć te daty w kalendarzu , ponieważ będziemy mieć okazję skorzystać z tych bezcennych możliwości tuż w naszej okolicy. Dodatkowo, nasi niezawodni strażacy ochotnicy OSP Bojano zaangażowali się w tę akcję, udostępniając swój plac pod autobusy, co stanowi wyjątkowe wsparcie dla organizowanych działań.

Bliżej terminów wydarzeń, postaramy się przypominać o nich, aby jak najwięcej osób miało szansę wziąć udział w tych ważnych inicjatywach zdrowotnych.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Krwiobus i mammobus w Bojanie

Od 9 do 15 to ja jestem w pracy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

zmień pracę, będziesz miał wolne soboty
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (153 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

Ujadające psy przy Mewie (3 odpowiedzi)

Cześć, właścicielu psa/psów z okolic rozlewiska... Czy z Twoim psem jest wszystko dobrze?...