Malutki moj:-)))
~ESSENCE (z Reston, VA, 20196)
(20 lat temu)
(czesc 5 i na razie na tyle, musze troszke ochlonac:-(Tak duzo Ci dzis pisze i tak hmm "gleboko"...Pozniej zaczne znowu, za pare godzin, pozno juz kochanie, wiec poloze sie spac na troszeczke, ten urlop bez Ciebie mnie wykonczy, no nie wykonczy, lecz hmm brakuje mi Ciebie Ty moj malutki draniu...Kochany draniu.Jedyny draniu:-(koncze tym tekstem)
Pragne mezczyzn z...przeszloscia :-)Musi to byc jednak "madra" przeszlosc.Dlatego ani slowkiem nie mow mi, ze masz zaborcza mamusie, natretna eks-przyjaciolke, a w przeszlosci zadawales sie tylko z glupimi blond kretynkami:-(Mnie musi sie choc wydawac, ze Twoje byle kochanki to istoty madre i wyksztalcone...Nie mow mi jednak tego wprost hmmm Wystraczy, gdy rzucisz uwage, ze eks-narzeczona wykladala antropologie literatury na uniwersytecie w Heidelbergu. Oj, pamietaj o tym kochanie...
O poczuciu wlasnej wartosci nie przekonasz mnie dyskutujac o kursie $ kanadyjskiego :( , czy tez o problemach uwarukowan historycznych Chin i japonskich samurajow, dolaczajac do tego filozoficzne rozwazania filozofii egzystencjonalnej.To swiadczy wprawdzie o Twojej inteligencji i szerokich horyzontach, ale mnie znudzi:-(Lubie , gdy mezczyzni potrafia smiac sie z wlasnych przywar.W ten sposob sygnalizujesz mi mocna wiare w siebie kochanie:-))))Nie myl tylko tego, z wysmiewaniem sie ze slabosci innych-bo to cecha slabeuszy, ktorzy pomniejszajac wartosc otoczenia, usiluja stworzyc pozory wlasnej wielkosci:-(((
Mowia moi koledzy psychologowie, ze kobieta chce faceta podobnego do jej tatusia hmm No tak, i w tym jest rowniez duzo prawdy.Przynajmniej pod tym jednym najwazniejszym wzgledem: masz sie mna opiekowac.Nawet najwieksze feministki miekna, gdy czuja, ze mezczyzna troszczy sie o nie...A to rowniez oznacza, ze musisz umiec nastawic antene mojego telewizora, zglosic reklamacje, gdy trzeba, zalatwic w sklepie wymiane okien, przywolac do porzadku nieuprzejmego kelnera, itp. W ten sposob demonstrujesz mi, jakie spokojne i wolne od stresu zycie moglabym miec pod Twoja opieka:-)))))
Pragne byc glaskana...po glowie, szczegolnie po glowie.Nie wiem czy wiesz, ale skora kobiety jest o wiele wrazliwsza niz mezczyzny.Nawet naukowcy stwierdzili, ze glaszczac moje wlosy(kobiety), wspomagasz produkcje w organizmie endorfin, czyli hormownow dobrego samopoczucia :-))))Jak bedziesz robil to dosc czesto-to znaczy glaskal mnie, to juz na sam Twoj widok bede reagowala z jeszcze wieksza blogoscia :-****
Kocham Cie!I pamietaj o tym, moj malutki draniu.
(cdn. wkrotce.Czytaj uwaznie wszystko, tylko o to Cie prosze, pa)
0
0