;)
Realizacja długoletniego marzenia o siedzxeniu za kolkiem jest niewiarygodna ale i bardzo fajna. Do Oliwki trafilam po tropie mojej siostry, która po kursie tam zdala za pierwszym razem. Wielki strach,bo nigdy nie dotykalam się kierownicy, jednak po teorii i praktyce nabrałam wiary,że jest to mozliwe. Wszystkie niemal jazdy mialam zimą, od samego początku opadow śniegu, aż do przed ostatniej kiedy on w koncu stopnial. Dzieku mojemu instruktorowi nie przeraża mnie tak bardzo jazda w 'śniegowym maśle'. Przy śnieżycy dzwoniąc z zapytaniem czy kolejna jazda się odbędzie,bo autobusy nie jeźdżą, usłyszalam, że jeździ sie w każdych warunkach i mam się nie bać. I zgadzam się z pełnym uznaniem. Nie zdalam za 1 razem co prawda,ale to wynik mojego zdenerwowania samą sytuacją, jestem jednak nauczona myślec o tym co robie i jak jeżdżę. WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA PANA JERZEGO, JEST NIEZASTĄPIONY. ZAWSZE BEDE O PANU PAMIETAĆ SIADAJĄC ZA KÓŁKIEM, JAK I OGLĄDAJĄC AVATARA;p PODZIEKOWANIA WIELKIE DLA CAŁEGO OSK OLIWKA I POZDROWIENIA.
BARDZO POLECAM!!
BARDZO POLECAM!!