12 ślicznych szczeniąt

12 ślicznych szczeniąt
Szukam dobrego domu dla 12 ślicznych szczeniąt, które na dniach mają zastać uśpione!!!! Poszukuję ludzi o dobrym sercu!!! Bardzo proszę o pomoc!!!

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

PIĘKNE

Ale my ludzie MAŁO MOŻEMY !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Rico

może wkońcu komus pomozesz a nie tylko pisać potrafisz??nie zawsze inteligentnie??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

oJ

Widzę że mnie śledzisz > NACIĄGACZU O ZMIENNYM NICKU !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Do roboty!!!

nie masz nic innego do roboty? tylko siedziec na necie i takie farmazony wypisywac rusz tyłek i wez sie do pracy, a nie madrzysz sie, jak nie masz o niczym pojecia!!!!

a one nie potrzebuja mamy i cyca?

One sa jeszcze malutkie i slepe i zeby przezyc potzrebuja mamusi.
Musisz poczekac az podrosna, ok 6 tyg.

POMOC

Pewnie masz ochotę na nie jednego . KANALIO O ZMIENNYM NICKU - MOŻE MEBLE ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

a po co mi meble?

Ja mam moje mebelki :) nie potrzebuje nic :)

NORZYCE

J.W...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

PLUSKWY

To te od tych robali ! Fuu !!!

serio?

a skąd wiesz ?!

oj!

Definitywnie za młode,aby oddać! Jeżeli jest matka i ma mleko proszę pozostawić szczeniaki przy suce do osiągnięcia co najmniej miesiąca i więcej.
W przeciwnym razie będą musiały pobierać pokarm z butelki,a zwykłe mleko to nie to samo co matki. Szkoda bąbelków,bo są śliczne i co najważniejsze są istotami żywymi i mają prawo do życia. Bravo dla mamy - 12 szczeniąt! :)
Czy to kundelki? Jakie postury byli rodzice?
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Proszę nie krytykować!

w dziale zwierzęta można przeczytać więcej (czyli m.in., że gromadka będzie do odbioru za 2 m-ce, ale tylko zarezerwowane szczeniaki) - dzwoniłam wczoraj i dowiedziałam się, że właścicielki po prostu nie stać na utrzymanie wszystkich. Mamusia i (prawdopodobny) tatuś są średniej wielkości.

Toć kobita napisała, że jak ktoś się zadeklaruje to malec zostanie do ukończenia 8tygodni i wtedy będzie do odbioru. Trzeba czytać nieco uważniej...

do Cainy

Właścicielka psiaków dopisała to po moim komentarzu, więc uwagi co do uważnego czytania proszę kierować w swoim kierunku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

RICO

Jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to po prostu się nie wypowiadaj. Inteligencji to Tobie brakuje. Prośba skierowana jest do normalnych ludzi. Twoje komentarze są tu zbędne. Trochę szacunku proszę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

RICO

nie widzosz ze cie tutaj nie lubimy wiec spadaj ze swoimi madrymi wypowiedziami. ?Jestes zwyklym burakiem co tylko madrzyc sie potrafi. RICO TO ZE RODZIC CIE NIE KOCHALI I IE SZANOWALI NIE MUSISZ BYC TAKI SAM !!!

PATOLOGIE MOZNA LECZYC!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Idiotka...

Brak słow

jakie marnotrastwo

nie lepiej zrobić z nich kebaba? :)
żebujące ogłoszenie kolejnego palanta
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Oddam w dobre ręce rocznego kanarka glostera z całym wyposażeniem (16 odpowiedzi)

Oddam w dobre ręce rocznego kanarka glostera z całym wyposażeniem oddam kanarka wraz z klatką i...

bezinteresownie pomoge (162 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...