3-dniowy pobyt w Jarosławcu - SPA + aquapark
3-dniowy pobyt w Jarosławcu - SPA + aquapark
Witam, wygrałam 2-osobowe zaproszenie do ośrodka Panorama Morska w Jarosławcu na pobyt 3-dniowy (szczegóły poniżej). W cenie jest Spa i baseny z podgrzewana wodą czynne tylko do 24 września.
Nie mam z kim jechać i chętnie odsprzedam to drugie miejsce - za 150zł, ale tylko kobiecie - chętnie w podobnym wieku ( ja mam 35 lat) . Ale jest warunek, że Pani musi mieć auto, którym razem pojedziemy, bo do tego ośrodka nie ma dojazdu komunikacją po sezonie. Cena 150zł i ewentualnie podział kosztów za dojazd.
Wyjazd w piątek 23 września ok. 12 - 13 z Gdańska, powrót w niedziele wieczorem.
Polecam.
3 dniowy pobyt w SPA dla dwóch osób. Od kolacji w dniu przyjazdu do obiadu w dniu wyjazdu.
Pobyt obejmuje:
- 2 noclegi w pokoju 2-osobowym
- wyżywienie: 3 posiłki dziennie
- korzystanie z imprez integracyjnych
- korzystanie z łaźni parowej z inhalacją thalasso
- korzystanie z Fitness
- zabiegi Spa & Wellness
* Seans relaksacyjny w power Slim Studio
* Program: Redukcja stresu w Kapsule Spa
*Masaż klasyczny- leczniczy pleców
* Seans bezpiecznego opalania na Słonecznej łące
Witam, wygrałam 2-osobowe zaproszenie do ośrodka Panorama Morska w Jarosławcu na pobyt 3-dniowy (szczegóły poniżej). W cenie jest Spa i baseny z podgrzewana wodą czynne tylko do 24 września.
Nie mam z kim jechać i chętnie odsprzedam to drugie miejsce - za 150zł, ale tylko kobiecie - chętnie w podobnym wieku ( ja mam 35 lat) . Ale jest warunek, że Pani musi mieć auto, którym razem pojedziemy, bo do tego ośrodka nie ma dojazdu komunikacją po sezonie. Cena 150zł i ewentualnie podział kosztów za dojazd.
Wyjazd w piątek 23 września ok. 12 - 13 z Gdańska, powrót w niedziele wieczorem.
Polecam.
3 dniowy pobyt w SPA dla dwóch osób. Od kolacji w dniu przyjazdu do obiadu w dniu wyjazdu.
Pobyt obejmuje:
- 2 noclegi w pokoju 2-osobowym
- wyżywienie: 3 posiłki dziennie
- korzystanie z imprez integracyjnych
- korzystanie z łaźni parowej z inhalacją thalasso
- korzystanie z Fitness
- zabiegi Spa & Wellness
* Seans relaksacyjny w power Slim Studio
* Program: Redukcja stresu w Kapsule Spa
*Masaż klasyczny- leczniczy pleców
* Seans bezpiecznego opalania na Słonecznej łące