3-dniowy pobyt w Jarosławcu - SPA + aquapark

Temat dostępny też na forum: Społeczność
3-dniowy pobyt w Jarosławcu - SPA + aquapark
Witam, wygrałam 2-osobowe zaproszenie do ośrodka Panorama Morska w Jarosławcu na pobyt 3-dniowy (szczegóły poniżej). W cenie jest Spa i baseny z podgrzewana wodą czynne tylko do 24 września.
Nie mam z kim jechać i chętnie odsprzedam to drugie miejsce - za 150zł, ale tylko kobiecie - chętnie w podobnym wieku ( ja mam 35 lat) . Ale jest warunek, że Pani musi mieć auto, którym razem pojedziemy, bo do tego ośrodka nie ma dojazdu komunikacją po sezonie. Cena 150zł i ewentualnie podział kosztów za dojazd.
Wyjazd w piątek 23 września ok. 12 - 13 z Gdańska, powrót w niedziele wieczorem.
Polecam.
3 dniowy pobyt w SPA dla dwóch osób. Od kolacji w dniu przyjazdu do obiadu w dniu wyjazdu.

Pobyt obejmuje:
- 2 noclegi w pokoju 2-osobowym
- wyżywienie: 3 posiłki dziennie
- korzystanie z imprez integracyjnych
- korzystanie z łaźni parowej z inhalacją thalasso
- korzystanie z Fitness
- zabiegi Spa & Wellness

* Seans relaksacyjny w power Slim Studio
* Program: Redukcja stresu w Kapsule Spa
*Masaż klasyczny- leczniczy pleców
* Seans bezpiecznego opalania na Słonecznej łące
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

CIEKAWE?

SYTUACJA JEST TAKA ,ŻE PANI SPRZEDAJE I DOJERZDZA Z KUPUJĄCĄ DO
oŚRODKA. PANI ZOSTAJE ,KOLEŻANKA WYJEŻDŻA .MIMO ,IŻ ZAPROSZENIE NIE
JEST IMIENNE ,NIE MOŻE PANI GO SPRZEDAĆ . W OŚRODKU MAJĄ LISTĘ NAZWISK OSÓB KTÓRE WYGRAŁY TE KARNETY. TRZEBA PRZYNAJMIEJ NA TYDZIEŃ SZYBCIEJ ZGŁOSIĆ NAZWISKO INNEJ OSOBY.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

do Gdańszczanki,

Zaproszenie jest na mnie i mogę zabrać kogo chcę. A że nie mam kogo, to proponuję je osobie, która zapewni mi dojazd i za dodatkową opłatą skorzysta z atrakcji razem ze mną . Wyjeżdżamy razem po 3 dniach. Nie ma Pani racji co do nazwiska osoby towarzyszącej - nie trzeba go podawać. Wiem to , bo mam już rezerwacje na ten termin i wszystko jest załatwione. Ja nie odsprzedaje zaproszenia.
I jeszcze polecam Ci korzystanie ze słownika ORTOGRAFICZNEGO.
Pozdrawiam

DO KŁAmczuchy

Moja droga możesz brać sobie kogo chcesz ,ale z tego zaproszenia skorzystasz tylko
ty. Moja koleżanka zakupiła takie zaproszenie wygrane w konkursie i wróciła z zadupia
późnym wieczorem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do niedoinformowanych!!!

Ludzie co Wy tu wypisujecie za bzdury - chodzi mi o wpis Gdańszczanki i Sary (choć uważam, że to pisała ta sama osoba tylko pod różnymi nazwami). Ja własnie w ostatni weekend byłam w Jarosławcu i korzystałam z takiego zaproszenia. Miałam jechać z mężem, ale sie rozchorował i w ostatniej chwili pojechałam z przyjaciółką i nie było żadnego problemu. nikt do domu nie wracał. Było super!!! polecam Każdemu

Do niedoinformowanych!!! jeszcze raz

Zapomniałam napisać, że ja tego zaproszenia nie wygrałam tylko odkupiłam na aukcji Allegro za 200zł i naprawdę było warto. Widać ktoś tu zazdrości i pisze głupotki>>>

Re: Do niedoinformowanych!!! jeszcze raz

jade, wchodze

Re: Do niedoinformowanych!!! jeszcze raz

hahahahaha... dobre... @adi... rozumiem że doczytałeś że ten wątek jest z września... i dotyczy wyjazdu 23 wrzeąnia...
hehehe
:o)