63. Bieg Westerplatte

Temat dostępny też na forum: 63. Bieg Westerplatte
7 września 2025 roku odbędzie się 63. edycja Biegu Westerplatte - najdłużej nieprzerwanie organizowanego biegu ulicznego na dystansie 10 kilometrów w Polsce. Tegoroczna odsłona wydarzenia przyniesie istotne zmiany, w tym nową trasę, której finał zlokalizowany będzie na jednym z najpiękniejszych stadionów piłkarskich w Europie - Polsat Plus Arenie Gdańsk.Bieg Westerplatte to wydarzenie o ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A mnie się nie podoba

Wolałbym przebiec przez Długą
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Idźcie biegać po srebrnikach!

Tam wasze miejsce!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A co jest takiego na plus? Bieg tunelem czy dwa podbiegi pod wiadukt przy stadionie?

Jedno i drugie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Że pół miasta będzie zakorkowane

Jak ktoś na stogach dostanie zawału, to może wyciągnąć kopyta, bo nie dojedzie pomoc, bo bieganie ważniejsze i trzeba odciąć wyspę od jednego z ostatnich połączeń

Dlaczego nie mogą biegać po lesie lub po plaży?

A najlepiej wokół urzędu miejskiego
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Parodia

I komu to jest potrzebne ? zamykać ulice dla czyjeś widzi mi się niech biegną po plaży lub w lasach Oliwskich
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Brak info na trasie

Szkoda, że wcześniej nie było informacji na trasie o planowanym wyłączeniu jej z ruchu.
Wczoraj musiałem zostawauto w tej okolicy i dziś nie mogłem go zabrać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Kurs Alpha - Gdańsk Siedlce (4 odpowiedzi)

Centrum Integracji Na Górce zaprasza na spotkania w ramach Kursu Alpha. To nie wykłady, lecz...

Poczuj skandynawski styl pracy podczas Scandinavian IT Night 2025 (4 odpowiedzi)

Czy zastanawiałeś się kiedyś, czym dokładnie jest skandynawski styl pracy? Teraz masz najlepszą...

Rock przy świecach (3 odpowiedzi)

Twoje ulubione rockowe hity w zupełnie nowym świetle - dosłownie i w przenośni. ROCK przy...