polecam (1) Dobre nauczanie, mila atmosfera. Jestem bardzo zadowolony z kursu. PB :) (1) Witam Kurs robiłam w innym ośrodku, a tutaj wzięłam tylko godziny... A. Polecam wszystkim naprawde super.... Łukasz.. (1) Witam wszystkich, którzy czytają te opinie. Powiem krótko atmosfera super,... Łukasz
Strzał w 10 :) (1) Miałem problem ze znalezieniem odpowiedniego ośrodka, ponieważ w samym... Michał REWELKA (1) Naprawde przygotowywują w profesjonalny sposób.Obydwa egzaminy zdałem za... Krzysiek Zdałam za pierwszym podejściem ! (1) Wielkie dzięki dla Pana Andrzeja za cierpliwość i świetne przeszkolenie :) Patrycja POLECAM! (1) Super szkoła. Robiłem u nich kat. A, B. Szczerze zachęcam do robienia dwóch... Adrian justyna (1) nie polecam nikomu tej szkoły podejście do kursanta beznadziejne, dużo godzin... justa ocena szkoły ABC (1) polecam szkołę ABC z gdanska na ulicy Grunwaldzkiej 238,super szkoła a co... mariusz .w Super (1) Zdałem wczoraj za pierwszym razem praktykę (teorię też za pierwszym razem).... Łukasz mariusz w. - opinia (1) własnie zdałem egzamin praktyczny za pierwszym razem ,bardzo dobra nauka... mariusz w. Alicja Miśkiewicz - opinia (1) W końcu zdałam upragnione prawo jazdy kat.B ! Jestem szczęśliwa i wdzięczna... Alicja Miśkiewicz Polecam (1) Nawet babe potrafią nauczyć na motocyklu jezdzic :D Zdałam bez problemu a... Dorota polecam (1) Ja oczywiście również polecam szkołę ABC nauka jazdy. Szkoła, atmosfera,... Monika Gorąco polecam! (1) Mila i przyjazna kadra. Świetni instruktorzy szczególnie polecam Pana Adama... Szymon S. Zdałam za pierwszym razem:) (1) Polecam ABC.Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w Gdańsku.Na początku dość... Paula ZDANE ZA 1. RAZEM (1) I to mówi wszystko. Tym, którzy jeszcze wahają się jaki ośrodek wybrać mówię... Marcin Jupi!!! Egzamin ZDANY (1) Polecam wszystkim ten ośrodek szkolenia kierowców. Zajęcia są tu... Monika Zadowolony (1) W Osrodku ABC nie bylem na poczatku pewny czy uda mi sie dobrze przygotowac... Michal Kwasek Bardzo dobra szkola (1) Naprawde bardzo dobra szkola. Moze nie najtansza, ale i tak warto.... Maciek