Polecam (1) Polecam wszystkim, którzy szukają dobrej szkoły jazdy. Podziękowania dla p.... M Bardzo polecam (1) Szkoła naprawdę godna zaufania. Teoria konkretna, ciekawa i bez przynudzania.... Absolwent szkoły Polecam (1) Serdeczne podziękowania dla Tomasza P. (wysoki blondyn - podobno przystojny,... Magdalena
Polecam! (1) Wykłady u Pana Andrzeja nigdy nie są nudne i rzeczywiście, wykład o... Joasia Jeśli prawko, to tylko z Tomkiem z ALB !!!!! (1) Super i jeszcze raz super !!! Pełen profesjonalizm w każdym calu. Na początku... Ola POLECAM!!! (1) Tu nawet na teorię chodzi się z przyjemnością:) Wykłady u p. Andrzeja... Ewa Podziękowania dla Tomka Prze(...) (1) Nauka z takim Instruktorem to przyjemność, przesympatyczny wykładowca, który... Kamila Najlepsza szkoła! (1) Zastanawiasz się, którą szkołę wybrać? Bez wahania wybierz ALB. Wzorowo... Ela POLECAM!!!!!!!! (1) Nudna i nieciekawa – jak mogłoby się wydawać – teoria została... EWELINA POLECAM!!!!!!! (1) Moja poniższa opinia dotyczyła oczywiście instruktora - Tomka.P.- włosy blond... EWELINA Pozdrowienia dla roztańczonych instruktorów z ALB!:) (1) Jestem Mega zadowolona z kursu! świetne podejście ,świetny klimat i pełen... Adrianna:) polecam Tomka (3) nie znam nazwiska ,ale instruktor Tomek w ALB jest chyba tylko... ewa POLECAM!!! (1) Jako instruktora to polecam p. Sebastiana. Jest konkretny i rzeczowy,... xxxx POLECAM !!! (1) Polecam każdemu a w szczególności instruktora Sebastiana dzięki niemu zdałem... Artur Zachęcam (1) do nauki jazdy w ALB, wykłady prowadzone są w taki sposób, że pomimo "nudnej... Hania Re: Krzysiek (1) Bardzo dziwi mnie ta opinia i zastanawiam się czy myślimy o tym samym p.... Basia a ja jak najberdziej (1) dlaczego ALB? bo tanio, bo blisko, bo znajomi, bo cos tam slyszalam o tej... Anita Polecam (1) Super szkoła, jazdy miałem z Sebastianem, gdy rozpoczynałem kurs nie miałem... Maciek Super szkoła jazdy, polecam każdmu (1) Wczoraj miałam egzamin. zdałam za 1 razem. jak chodzi o osrodek, miła... Renia !!! (1) Polecam każdemu jak Najbardziej, szkółka dokładnie wie jak przygotować osobę... Jaś