Solidna firma (1) Profesjonalna pomoc przy przeprowadzce biura. Polecam! Paulina Becz polecam (1) Bardzo dziękujemy firmie Achilles Przeprowadzki za przekazanie nieodpłatnie... anusia58 SUPER! (1) Gorąco polecam firmę Achilles. Szybka obsługa, profesjonalne podejście i... Monia
goraco polecam (1) Mila, uprzejma obsluga. Szybka realizacja Przeprowadzona Przeprowadzka (2) W grudniu 2014 skorzystałam z usług firmy Achilles podczas przeprowadzki z... Monika Bardzo solidna firma (2) Korzystaliśmy z usług firmy Achilles dwa razy przeprowadzając się z Anglii do... Katarzyna Bardzo dobra firma (2) Kontakt bardzo dobry, wszystko załatwione od razu. Zamówienie było spore, bo... Żaklin Szybko i solidnie (1) Przeprowadzałem się z krakowa do trójmiasta. Szybko solidnie i bez przeszkód.... Adam BARDZO SOLIDNA FIRMA ! (1) Profesjonalna obsługa, rzetelność, miły kontakt z pracownikami i bardzo... Piotr Solidna firma. (2) Przeprowadzka na terenie Trójmiast bardzo szybko i profesjonalnie. Żadne... Łukasz Profesjonalizm (1) Profesjonalizm, elastyczność, sprawność realizacji, przystępna cena to... Przemysław Wirkus Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy, szybko i prifesjonalnie zajęli... Milena Jestem zadowolony ze współpracy. (2) Firma rzetelna. Indywidualne podejście do klienta i jego sytuacji.... Patryk Polecam (1) Korzystałam z ich usługi. Cena jest atrakcyjna jak na trasę którą musieli... Ada Bardzo, ale to bardzo polecam! (1) Panowie byli bardzo profesjonalni, a przy tym niezwykle sympatyczni. Dzięki... Olga Transport Pianina (1) Witam. Korzystałam z tej firmy przy transporcie zabytkowego pianina. Bałam... Zadowolona Klietnka Polecam (1) Szybka i sprawna przeprowadzka. Transport bezpieczny, dobrze zabezpieczyli... Jula REWELACJA (2) Swietna organizacja,punktualnosc,mila obsluga..Firma godna polecenia! Pan... Joanna Transport urządzeń klimatyzacyjnych (1) W dniu wczorajszym P.P.U Klimat Sp. z o.o korzystała z usług Firmy Achilles... Marcin Bauman POLECAM!! (2) Przeprowadzka zrobiona profesjonalnie, miła atmosfera, super ekipa.... Aneta