Aktywna osoba z Ujeściska bądź okolic.

Temat dostępny też na forum: Rowery
Witam. Mieszkam w Gdańsku od miesiąca. Rekreacyjnie z zacięciem sportowym jeżdżę na rowerze szosowym jak i mtb. W wolnym czasie wspinam się w skałkach, których niestety tutaj brakuje:( Poszukuje osoby z którą mógłbym razem potrenować jak i pojeździć rekreacyjnie poznając trasy rowerowe Gdańska i okolic. Chętnie w sezonie połącze rower+wspinaczka na murkach. Zainteresowane osoby proszę o kontakt. Pozdrawiam Xylo.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Aktywna osoba z Ujeściska bądź okolic.

Witam cię ja dużo jeżdżę na rowerze możesz dołączyć jestem z wrzeszcza
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

zapraszamy do jazdy z nami odwiedz rowerowy na chelmie przy basenie jest ekipa sa chetni do wspolnej jazdy. preferujemy szosa mtb przelaj. zapraszamy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mieszkam od nie dawna w Gdańsku. Jeżdżę na rowerze mtb i szosowym, też na razie nie mam z kim jeździć. Jak coś mój mail: krowka100@op.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

siema, jestem tez z ujesciska i tez lubie spedzac czas aktywnie, rower i bieganie, takze przydal by mi sie kompan na rower :) daj namiar jakis na siebie, pozdro
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cześć ja często roweruje w tych okolicach głownie treningi MTB zainteresowanych zapraszam w tygodniu od godz.18 a w soboty od samego rana na pośmiganie po lasach - startuje tez w zawodach wiec zawsze kogoś mogę zabrać na taki event. ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

spoko, ja się piszę na takie coś :) akurat zrobiłem sobie wkoncu rowerek takze mozna posmigac po lasach, trochę nadgonić dawną formę:) można by sie ustawić na piątek lub tak jak pisałem w sobote już w rannych nawet godzinach, tylko jakieś szczegóły co gdzie i jak hehe

Pisz na mojego maila miastoducha@wp.pl - wszyscy zainteresowani
rownież ;)

Hejka.

Ktos chetny dzisiaj na rower ?

Pozdrawiam

krymcio@wp.pl

osoby chetne pojezdzic z okolic ujesciska zapraszam do kontaktu - darek180@op.pl

Inne tematy z forum

Dąbka 33 (3 odpowiedzi)

W okolicy powstającej inwestycji znajdują się dwie szkoły podstawowe, przychodnia, punkty...

Zarząd Spółdzielni Szadółki i płatny parking (5 odpowiedzi)

Dzień dobry, Szanowni Mieszkańcy Spółdzielni Mieszkaniowej Szadółki zarząd szadółek forsuje...

Gecco Deweloper (11 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...