Aneta - ocena
Moje doświadczenie z firmą 3 City Estate było jednym z najgorszych w moim życiu. Od samego początku napotkałem problemy brak profesjonalizmu w obsłudze klienta oraz niewłaściwe podejście pracowników. Wiele razy musiałem samodzielnie przypominać o postępach w budowie, a odpowiedzi na moje pytania były nie tylko spóźnione, ale często również niepełne lub mylące. Co gorsza, jakość wykonania prac była daleka od oczekiwań. Zauważyłem liczne błędy budowlane, które wpływały na bezpieczeństwo i komfort użytkowania domu. Pracownicy wydawali się nieprzygotowani i niekompetentni, co tylko pogłębiało moje frustracje. Czułem, że nie mogę zaufać ich umiejętnościom ani zaangażowaniu.
Dodatkowo, atmosfera w firmie wydawała się być toksyczna, co przekładało się na brak motywacji pracowników do wykonywania swoich obowiązków w należyty sposób. Podsumowując, 3 City Estate to firma, której zdecydowanie należy unikać. Zdecydowanie odradzam każdemu, kto planuje budowę domu lepiej poszukać rzetelnych i profesjonalnych wykonawców gdzie indziej.
Dodatkowo, atmosfera w firmie wydawała się być toksyczna, co przekładało się na brak motywacji pracowników do wykonywania swoich obowiązków w należyty sposób. Podsumowując, 3 City Estate to firma, której zdecydowanie należy unikać. Zdecydowanie odradzam każdemu, kto planuje budowę domu lepiej poszukać rzetelnych i profesjonalnych wykonawców gdzie indziej.