Kierowca toyoty yaris - ocena (1) Przyjechałem Toyotą Yaris chciałem sprawdzic dlaczego świeci się jedna z... Kierowca toyoty yaris Zadowolony klient (1) Usunięte ogniska rdzy na nadwoziu. Także i te na podwoziu. Jestem zadowlony z... PIOTR naprawa przodu (1) naprawialem w tym warsztacie moj samochod po lekkiej kolizji. naprawa... piotr
Wypadek i odszkodowanie (1) Miałem szkodę na początku roku. Zgłosiłem się do warsztatu po przeczytaniu... Parch Wypadek - OC (1) Polecam warsztat. Zajmują się wszystkimi formalnościami i naprawiają... Afelf1987 NAPRAWA OC (1) NAPRAWIALEM AUTO Z PO KOLIZJI. DOSTALEM AUTO ZASTEPCZE I WSZYSTKIE... BMW_1974 Ubezpieczalnia (1) Zgłosiłem się do Pana Zenona gdy moje auto zostało poszkodowane w wypadku.... Dialout Naprawa powypadkowego auta z USA (1) Na początku kwietnia postawiłem moje auto na warsztat. Moje Audi kupiłem na... Piotr civeathi - opinia (1) Polecam ten warsztat. Mialam wymieniane progi i ogniska rdzy na aucie. Jakość... civeathi YETI - opinia (1) Wymieniałem w poprzednim tygodniu tylne amortyzatory z sprężynami w moim... YETI Mirek - opinia (1) Zasluzony pozytyw. Bardzo dobry warsztat ktory jest w tym biznesie grubo... Mirek Seat (1) Polecam z całego serca :) Szakal Naprawa z OC (1) W maju 2013 roku miałem wypadek. Na moje szczęście nie byłem sprawcą wypadku.... Krzysiek Kuba - opinia (1) Zgadzam się z poprzednikami dobra i solidna robota ......tyle w temacie,... Kuba Lakierowanie (1) Warsztat godny polecenia. Miałem lakierowany cały bok, po incydencie na... Artur Godny polecenia (1) W terminie wykonana naprawa, odebrałem wóz bez żadnych uwag, po... Iwo Seba - opinia (1) Korzystałem z usług warsztatu na początku czerwca 2013 roku. Miałem... Seba Polecam! (1) Wszystko ok profesjonalizm w 100%!! Karol Polecam !! (1) Polecam ten warsztat bardzo gorąco !! :) Endriu