Babi Targ w Rumi

Zainspirował mnie pomysł kobietek w Poznaniu. Chcąc pozbyć się ubrań i innych artykułow organizują babi targ. Może u nas w Rumi można byłoby coś takiego zrobić. Co o tym myślicie ?
Monika
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Babi Targ w Rumi

Dziękuję za poparcie. Martwi mnie tylko brak odpowiedzi. Jak sądzę większość z nas ma na zbyciu rzeczy, nie chcemy ich wyrzucać. A tak można byłoby się powymieniać, czy też sprzedać za drobne pieniądze.
Jak ktoś jest chętny to zapraszam do wątku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

problem jest gdzie to zrobić i z doświadczenia wiem, że ciężko ustalić termin taki żeby większości pasowało.

Myślałam, aby porozmawiać z dyrektorem Domu Kultury w Janowie. Jest tam duża sala , a poza tym dobre miejsce. Jak były by chętne osoby, to zaczęłabym działać: ulotki, miejsce.

Inne tematy z forum

Kto kupił szereg w Rumi przy ul. Partyzantów 60 Żurawia łąka od Moj Dom Deweloper,Wasko,Feniks (13 odpowiedzi)

Witam! Kto z was kupił, jakie macie doświadczenia, jak wygląda kwestia prawna budynków oraz...

Zielone Błonia (3 odpowiedzi)

Osiedle graniczyło będzie z parkiem Błonia Janowskie. Dzięki pobliskim terenom zielonym i placom...

Locus (8 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...